Login Hasło zapamiętaj
Loading
miniKOMP » Forum miniKOMP » Telefony » Symbian S60
Problem z dźwiękiem

Użytkownik

Tematów: 1

Wysłano: 2007-12-04, 12:52

Upgradowałem symbiana w n95 i po 2 dniach szwankuje mi dźwięk w słuchawce ...nie wiem co jest grane..może sa jakies ustawienia ściśle związane ze słuchawka? Podczas wybierania numeru sygnał jest bardzo cichy no i prawie nie słysze rozmówcy. To samo sie dzieje jak ktos do m,nie dzwoni...nadmieniam ze głosnosc dzwonka jest ok ..multimedia tez słychac perfekcyjnie natomiast ja nie słyszę ( bardzo słabo ) rozmówcy. Nie ma mowy o uszkodzeniu mechanicznym..nie upadł mi ani nie narazałem go na wilgoc itp
Prosze o pomoc..czy ktoś się spotkał z czymś takim?
Pozdrawiam

EDIT 1: przeinstalowałem system...nic nie dało

EDIT 2: właśnie oddałem E-nke 95 do naprawy..zobaczymy

Edytowano 2007-12-06, 09:37 przez Popay

Moderator

Stara gwardia

Tematów: 41

Wysłano: 2007-12-05, 21:31

Kolego na przyszłość edytuj swoje posty, a nie wstawiaj jeden po drugim :>
Muminki Cię widzą!
Muminki Cię śledzą!
Muminki Cię znajdą,
zabiją i zjedzą!

Użytkownik

Wysłano: 2007-12-06, 09:26

co znaczy edytuj?...ja sie po prostu martwię co robić ..a że nikt nie odpisał...myślałem że może ktoś miał taki sam problem i wie co robić..
a tu tylko Ty odpisałeś i zamiast jakoś pomóc to mnie zjechałeś :-(

Moderator

Stara gwardia

Tematów: 41

Wysłano: 2007-12-06, 09:36

Nie "zjechałem" lecz grzecznie zwróciłem uwagę. Skoro nikt Ci nie odpisuje tzn., że nikt takiego problemu nie miał. A jeśli nie wiesz co oznacza edytuj to już Ci piszę. W każdym poście masz ikonki (u góry po prawej stronie), które oznaczają edycję lub usunięcie. Jeśli masz zamiar pisać post po poście bez jakiejkolwiek odpowiedzi innego usera to wówczas edytujesz post poprzedni i dopisujesz to co masz napisać. Właśnie ja to zrobiłem za Ciebie.
Muminki Cię widzą!
Muminki Cię śledzą!
Muminki Cię znajdą,
zabiją i zjedzą!

Użytkownik

Wysłano: 2007-12-06, 14:00

Człowiek się uczy całe życie..dzięki za podpowiedź...naprawdę nie zrobiłem tego celowo

Pozdrawiam :-))

miniKOMP » Forum miniKOMP » Telefony » Symbian S60

Wszelkie znaki towarowe oraz handlowe użyte w serwisie miniKOMP są własnością odpowiednich firm i koncernów i zostały użyte tylko w celach informacyjnych.
SYMBIAN, UIQ and all Symbian and UIQ based marks and logos are trade marks of Symbian Limited. This website is not in any way endorsed or supported by Symbian Limited or UIQ Technology AB.
Administratorzy serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za wypowiedzi użytkowników opublikowane na stronach serwisu.
© miniKOMP :)