Login Hasło zapamiętaj
Loading
miniKOMP » Forum miniKOMP » Ogólne » Aktualności
mini Zlot Świąteczno - Sylwestrowy

Administrator

Alohaaaaaaaa

Tematów: 65

Wysłano: 2007-12-10, 22:23

Mamy przyjemność zaprosić wszystkich chętnych na wielkie przeżycie, jakim będzie uczestnictwo w tak niepowtarzalnym i wspaniałym wydarzeniu: spotkanie naszego klubu dużego minikompowca. Nasza coroczna impreza odbywać się będzie tym razem w Łodzi. Piękne miasto, które swoim urokiem oczarowało niejednego turystę! (Napisane z duzym rozmachem, prosze brac ten tekst z przymruzeniem oka, niektorzy nie zrozumieli)

Wstępnie planujemy zająć jakiś lokal w ostatnią niedzielę grudnia. Czyli zapraszamy w te okolice 30.12.2007r. Nie rezerwujemy jeszcze żadnego lokalu, gdyż nie wiemy z jak licznym gronem będziemy mieli do czynienia. A 100% obecność takich osób jak My - czyli administracja Minikompa [Kwadrat i Szejqer] oraz Niekumaty, Duglas, Ikswom i Bella gwarantują dobrą zabawe.

Nie ograniczajcię się tylko do siebie :) Oczywiście mile widziane są osoby trzecie. Zapraszam do dyskusji na forum.

Dodam od siebie (szejqer), ze nie jest to oficjalny duzy zlot z wynajetym hotelem i basenem ale maly zlocik i jest on kierowany do ludzi, ktorzy moga i chca wpasc sie z nami zobaczyc.

Edytowano 2007-12-11, 22:32 przez Szejqer
Latam nago na dworze...

Użytkownik

Tematów: 15

Wysłano: 2007-12-10, 23:15

Zapraszamy :) na pewno będzie sympatycznie ;) mamy w tym wprawę
Edytowano 2007-12-10, 23:24 przez Bella
gutta cavat lapidem non vi, sed saepe cadendo...- kropla drąży skałę nie siłą, lecz ciągłym padaniem...

Moderator

Tematów: 25

Wysłano: 2007-12-11, 06:01

Termin i miejsce ............ bez komentarza - nie bede :/
http://status.gadu-gadu.pl/users/status.asp?id=1512347&styl=3

NewsWriter

Tematów: 32

Wysłano: 2007-12-11, 07:43

Ja niestety też - nie jest daleko (Wołomin) ale termin odpada... :(
http://img172.imageshack.us/img172/4182/userbar501924mp4.gif

W95oI
K75oI R2CAoo1 CID49 @ W8ooI R1BCoo2 | SONY MSPD 2GB | HPM-70
Custom icons | Custom menu (based on CLUBW8ooI) | Custom menu font | No operator logo | No date | Black battery indicator | Black range indicator | Red GPRS indicator | Fast title scrolling | Kriomag-Kopritis hybrid CAMDRV based on original SE v5.3 | Toshara v1.8 Final SNDDRV | Whitelist to blacklist | MP4 full support | etc

http://images21.fotosik.pl/366/3e2d650f9623a043.gif

Moderator

Stara gwardia

Tematów: 41

Wysłano: 2007-12-11, 09:57

30.12.2007? Heh, może gdyby było to w Sylwestra to namówił bym żonę, ale tak to raczej odpadam :/ Po Nowym Roku chętnie moglibyśmy się gdzieś spotkać większym gronem, ale teraz to plan napięty jest :/
Muminki Cię widzą!
Muminki Cię śledzą!
Muminki Cię znajdą,
zabiją i zjedzą!

Użytkownik

Tematów: 21

Wysłano: 2007-12-11, 13:35

no wlasnie, dziwny termin 30.12
http://img59.imageshack.us/img59/4538/telefony.png

Użytkownik

Tematów: 0

Wysłano: 2007-12-11, 14:19

Wytłumaczenie jest banalnie proste. Bo to tuż przed Sylwestrem, który wypada tak, a nie inaczej. Z kolei sam Sylwester, jakby to delikatnie ująć... ;) Został już zaplanowany i ze względu na ograniczoną pojemność miejsca, w którym będzie się odbywał nie ma już możliwości dokooptowania kogokolwiek.

Użytkownik

Wysłano: 2007-12-11, 18:20

Jeśli komuś to pasuje, to będzie mu się chciało. "myslcie ludzie czasem to nie boli" - odbijam. :help: Obecność nie jest obowiązkowa, propozycja jest luźna, bardziej niż niektóre komentarze. :elemele:

Użytkownik

DM Maniac

Tematów: 20

Wysłano: 2007-12-11, 19:40

Yonen masz rację jak już to topik powinien mieć nazwę Zlot przed świąteczny i przed sylwestrowy bo z sylwestrem nie ma nic wspólnego na nim będzie bawić się inna grupa ludzi .
DM maniac

Użytkownik

Wysłano: 2007-12-11, 19:50

"myslcie ludzie czasem to nie boli" raz jeszcze. :yyyy: I czytajcie ze zrozumieniem. Nie ja nadawałem temat, więc nie do mnie takie żale. Ktoś chce być, lecz nie może? Szkoda. Ktoś może być, lecz nie chce? Jego sprawa. Ktoś nie chce i nie może? Zero dylematu. Ktoś chce i może się pojawić? Do takich ludzi skierowane jest to zaproszenie. Jaśniej już chyba nie można.

Administrator

Alohaaaaaaaa

Wysłano: 2007-12-11, 20:14

Jak już tak czepiamy się szczegółów to chiałbym zauważyć że świateczno - sylwestory znaczy, że troche tego troche tego. Więc jest po świetach a przed sylwestrem ;) Zresztą tak jak napisał IKswom nikt nikogo nie zmusza, planujemy zlociki i w przyszłym roku więc to naprawde nie jest problem.
A jeżeli ktoś by był chętny to zawsze jest mile widziany.
Edytowano 2007-12-11, 20:14 przez Kwadrat
Latam nago na dworze...

Użytkownik

Wysłano: 2007-12-11, 20:43

moze nastepnym razem zorganizujemy wspolnego Sylwestra :)

Użytkownik

Tematów: 9

Wysłano: 2007-12-11, 20:55

Yonen, admini juz nie raz organizowali zloty w roznych miejscach polski i maja pewne doswiadczenie wiec nie kwestionuj ich planow organizacyjnych i nie traktuj jak male dzieci ktorym przyszlo do glowy, ze chca sie spotkac i nie maja pojecia o pozostalych aspektach takiego zlotu :hyh:
Przeciez nikt nikogo do niczego nie zmusza wiec o co Ci wlasciwie chodzi ?
pixel@minikomp.com
Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują
Albert Einstein

Użytkownik

Wysłano: 2007-12-11, 20:59

Yonen, bylo kilka.
Twoje komentarze sa tu zbedne.
pixel@minikomp.com
Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują
Albert Einstein

Użytkownik

Wysłano: 2007-12-11, 21:05

Cytat:

na j.polskim bylo cos takiego jak komunikacja i jego znaczenie

Była również gramatyka, a w jej ramach coś o fleksji, koniugacjach, deklinacjach i innych odmianach. Nie w tym rzecz.

Cytat:

kazdy chetny mysli ze spedzi tez noc sylwestwrowa

Skoro masz własny hotel i potrafisz z góry każdemu zapewnić coś takiego - droga otwarta, organizuj, proponuj miejsce, program, termin, a nawet skład.

Cytat:

ale dla tych co maja wiecej kilometrow?

Sam nie mam łatwego dojazdu, ale to moja sprawa i ja to sobie organizuję. Zresztą nie tylko sobie.

Cytat:

prosic nie kazdy sie lubi o cos co od organizatorow powinno wyjsc

No i wyszło - nazywa się to zaproszenie. Z wystarczająco dużym wyprzedzeniem, aby zorientować się, kto jest chętny i jakie ma potrzeby, aby odpowiednio wcześnie wszystko ZORGANIZOWAĆ. Chcesz jeszcze pomarudzić? Bardzo proszę. Ale na więcej wyjaśnień spraw jasnych nie licz. Przynajmniej z mojej strony. :papatki:

Administrator

Alohaaaaaaaa

Wysłano: 2007-12-11, 21:55

yonen troche spontaniczności nikomu nigdy nie zaszkodziło, a nawet pomogło. Z doświadczenia wiem, że im bardziej "ekstrymalne" wyjazdy tym jest ciekawiej i dłużej się je pamięta. Nocleg to jest naprawde mały problem. Nie żyjemy na pustyni. Chętny zawsze coś znajdzie jak nie będzie wybrzydzał. Jak chcesz przyjechać tylko się boisz o "zaplecze" to zaraz Ci wszystko możemy napisać i się dogadać. Po to własnie napisaliśmy ten Topic.

P.S. Złej baletnicy przeszkadza rąbek spódnicy

Latam nago na dworze...

Administrator

TinyNET :)

Tematów: 53

Wysłano: 2007-12-11, 22:04

Raczej to powinno sie nazywac mini Zlot :) Bo wlasnie jest robiony przy okazji, a jak jest okazja to czemu by jej nie wykorzystac ? My sie i tak spotkamy i jesli ktos ma ochote i mozliwosc to do nas dolaczy jesli nie ma ochoty lub mozliwosci to tego nie zrobi i proste. Yonen nie wiem czemu to Cie tak boli, domyslam sie, ze masz swoich znajomych i ograniczasz sie tylko do nich, a odzywasz sie w tym temacie tylko po to zeby zablysnac. Nie ma mowy tutaj o organizowaniu duzego zlotu bo sama data mowi za siebie :) I jak cos robimy to na "free stajla" bo tak nam sie podoba :victory:
Tiny Net is a death sentence, it's net and it's tiny...

Moderator

Stara gwardia

Wysłano: 2007-12-11, 22:34

Heh, ja i tak, się okazuje, 30 grudnia jestem w pracy do 19 :( Ale uwierzcie mi, że chętnie bym się z Wami spotkał, bo z Łukaszem to się widzieliśmy w 2002 roku, a z Kubą to już nie pamietam który to był rok, ale jakoś później :P
Muminki Cię widzą!
Muminki Cię śledzą!
Muminki Cię znajdą,
zabiją i zjedzą!

Administrator

Wysłano: 2007-12-11, 22:48

Mysle, ze w nowym roku zrobi sie duzy zlot nie na "free stajla" i wtedy moze bedzie okazja Marcinie :D

Moderator

Stara gwardia

Wysłano: 2007-12-11, 22:54

No oby :) I oby niezbyt daleko :D
Muminki Cię widzą!
Muminki Cię śledzą!
Muminki Cię znajdą,
zabiją i zjedzą!

Użytkownik

Wysłano: 2007-12-11, 23:40

Naprawdę nie kumam o co to cale halo :yyyy: topik moim zdaniem był jasny. Jeśli ktoś będzie tego dnia w Łodzi, będzie miał czas i chęci to się zgadujemy i spotykamy, bo jest ku temu okazja. Nie ma chętnych, nie ma czasu bądź nie ma takiej możliwości - nie ma tematu. Gdzieś, kiedyś zdarzy się inna okazja i po problemie.
Idea jest taka, że chcemy podtrzymywać wapowe znajomości i jeśli pojawia się możliwość to warto o tym pisać a nie czekać na świętego nigdy, że wtedy pomyśli się o spotkaniu. Ustalić wspólny termin i miejsce gdy każdy ma swoje preferencje jest dość trudno, przez co często kończyło się to fiaskiem. Dlatego właśnie tego typu topiki są potrzebne, bo może akurat któreś z takich zaproszeń zaowocuje w końcu spotkaniem i prawdziwym wapowym zlotem.
gutta cavat lapidem non vi, sed saepe cadendo...- kropla drąży skałę nie siłą, lecz ciągłym padaniem...

Administrator

Alohaaaaaaaa

Wysłano: 2007-12-12, 14:43

Widze, że towarzystwo Ci nie pasowało jak zwracałeś uwage na takie detale. To są rzeczy drugo, a nawet trzecio planowe. Pewnie, że można usiąść w jakimś "snobistyczynym" lokalu, ale nie spotykami się po to, żeby się "lansować" na niewiadomo kogo. To atmosfera sprawia, że zlot czy spotkanie będzie udane a nie cena piwa :].

Strasznie "płytka" ta twoja ostatnia wypowiedź. Aż jestem zaskocozny ;)

Latam nago na dworze...

Administrator

Wysłano: 2007-12-12, 14:44

Taka mala ksiezniczka na ziarnku grochu :) BTW. chyba mnie nie bylo na tamtym zlocie :(

Użytkownik

Wysłano: 2007-12-12, 14:58

teraz to pojechales Yonen, nie spodziewalem sie tego po Tobie

Użytkownik

Wysłano: 2007-12-12, 23:33

Yonen, zastanawia mnie po co sie w ogóle wpisujesz w topiku zlotowym skoro jesteś aż tak aspołecznie nastawiony? Temat był skierowany do osób, które miałyby chęć na taką imprezę. Ciągle narzekając i wypowiadając się w taki właśnie sposób jaki obrałeś nic tak naprawdę nie wnosisz do rozmowy. Zlot w Poznaniu mógł Ci sie nie podobać, każdy ma prawo do subiektywnej oceny i to że wszyscy spośród dwudziestu kilku uczestników byli nim zachwyceni nie musi mieć na to wpływu. Piszesz że masz przyjaciół których masz w dupie, Twoja sprawa. Ale to nie miejsce na takie żale. Może załóż sobie lepiej bloga i tam wylewaj żale?

Użytkownik

Złota dziewuszka :)

Wysłano: 2007-12-13, 09:12

Nigdy nie uczestniczyłam w tego rodzaju spotkaniu może dlatego że me doświadczenie w wirtualności nie jest tak obszerne jestem w tym świecie wszędzie a tak na prawdę nie ma mnie nigdzie ..może dlatego ze staram się te dwa światy oddzielić gruba kreska a może dlatego ze jestem zwykłym małym tchórzem ...mimo wszystko miło popatrzeć że tworzycie tak zwarta grupę :) tylko ze hmm ...ciężko się tu do was wedrzeć a niektóre osoby nie maja chyba na tyle siły lub śmiałości

Administrator

Wysłano: 2007-12-13, 09:29

Ale ta grupa nie jest zamknieta :) Wystarczy chciec i sie przelamac :]

Użytkownik

Wysłano: 2007-12-13, 09:47

mowisz tak bo po innej stronie drzwi stoisz niż ja .. ;)

Użytkownik

Wysłano: 2007-12-13, 09:49

Moze trza zapukac ?? :D
pixel@minikomp.com
Albert Einstein

Użytkownik

Wysłano: 2007-12-13, 10:02

te na to nie wpadłam ;/

Użytkownik

Wysłano: 2007-12-13, 10:45

Nieśmiałość można przełamać :) ale oddzielając całkowicie wap od realu odrzucasz możliwość poznania naprawdę wyjątkowych osób. Pozytywne charaktery się przyciagają :-> Ja osobiście poznałam trochę wapniaków i mam wśród nich grono dobrych znajomych :) nie zamieniłabym ich na żadnych innych :) z jednymi widuje się niemal codziennie, z innymi trochę rzadziej, głównie z racji odległości, ale zawsze świetnie się bawimy i dogadujemy :satisfied: jak jest możliwość by się spotkać to z niej korzystamy :) a jeśli chce do nas dołączyc ktoś "nowy", to chętnie wychodzimy naprzeciw :) nieraz im wiecej nas tym weselej :banana: tym wiecej pomyslów na wspólne spedzanie czasu, jakies male szaleństwa, ciekawe wyprawy :auto:
miniKOMP » Forum miniKOMP » Ogólne » Aktualności

Wszelkie znaki towarowe oraz handlowe użyte w serwisie miniKOMP są własnością odpowiednich firm i koncernów i zostały użyte tylko w celach informacyjnych.
SYMBIAN, UIQ and all Symbian and UIQ based marks and logos are trade marks of Symbian Limited. This website is not in any way endorsed or supported by Symbian Limited or UIQ Technology AB.
Administratorzy serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za wypowiedzi użytkowników opublikowane na stronach serwisu.
© miniKOMP :)