Login Hasło zapamiętaj
Loading
miniKOMP » Forum miniKOMP » Telefony » Symbian S60
problem z TomTom 5.202

Użytkownik

Tematów: 6

Wysłano: 2007-12-10, 22:55

witam !! mam duzy problem z wyzej wymienionym programem! mam nokie N70. informacje z komputera na telefon przesylam za pomoca bluetootha. problem polega na tym ze nie moge przeslac katalogów programu na swoj telefon wyskakuje komunikat "niewłasciwe uprawnienia" !! pliki pojedyncze moge przeslac ale calegokatalogu nie !! pomozcie co mam zrobic zeby przeslac w koncu ten program na komorke do karty !! dziekuje z gory !! !

Użytkownik

Tematów: 0

Wysłano: 2008-09-05, 07:38

nigdy nie uda nam się przesłać przez bt całego katalogu na n70, sam go mam i też to wiem, u nas wiadomośći odbierane otwierają sięw skrzynce odbiorczej i dlatego musimy ręcznie przenosić, polecam zakup jakiegoś niedrogiego czytnika kart pamięci i bedzie cacy

Użytkownik

Tematów: 33

Wysłano: 2008-09-05, 19:54

Popieram emol100, czytnik kart to niezbedne urzadznie w pc , jest niedrogie i o wiele szybciej przcuje od BT i kanelka USB
JaroFon SYMBIAN Black

Użytkownik

Tematów: 33

Wysłano: 2008-09-05, 22:25

A tak wogole to TomTom v5.202 jest w wersji instalacyjnej SIS i instaluje sie bez problemow. Niestety nie podam linku bo i tak zostanie usuniety. Napewno masz wersje ktora musisz skopiowac na karte (i tu niestety przydaje sie bardzo czytnik kart do PC, szczegolnie do wrzucenia mapy na karte, wrzocenie mapy przez BT trwalo by wieki a przez czytnik krotka chwilke), a ja mam jeszcze wersje w pliku SIS
JaroFon SYMBIAN Black
miniKOMP » Forum miniKOMP » Telefony » Symbian S60

Wszelkie znaki towarowe oraz handlowe użyte w serwisie miniKOMP są własnością odpowiednich firm i koncernów i zostały użyte tylko w celach informacyjnych.
SYMBIAN, UIQ and all Symbian and UIQ based marks and logos are trade marks of Symbian Limited. This website is not in any way endorsed or supported by Symbian Limited or UIQ Technology AB.
Administratorzy serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za wypowiedzi użytkowników opublikowane na stronach serwisu.
© miniKOMP :)