Login Hasło zapamiętaj
Loading
miniKOMP » Forum miniKOMP » Komputery i elektronika
Hs bluetooth + komp

Użytkownik

Tematów: 6

Wysłano: 2007-12-13, 09:27

Witam. Nie znalazlem odpowiedniego forum do tego pytania wiec wrzucam je tu. Jest mozliwosc uzywania zestawu hs po bt do komputera? Czy duzo trzeba bedzie mieszac z bt w kompie? Pytam bo 4 sluchawki z mikrofonem poszly sie walic w miesiac, a mam dosc kupowania nastepnych i patrzec kiedy bedzie znow kabel zepsuty. :/

Użytkownik

Tematów: 4

Wysłano: 2008-02-10, 10:05

Nie wiem, czy da sie cos takiego zrobic, ale wydaje mi sie, ze warto sprobowac. W najgorszym przypadku zestaw HS bedziesz mogl wykorzystywac z telefonem, jesli nie uda ci sie go polaczyc z kompem...
Jedyne, co moge ci podpowiedziec, to ze w przypadku zainstalowania sterownikow do BT Widcomm, jest opcja laczenia poprzez BT z zestawem sluchawkowym.
Sadze ze podlaczenie sluchawki jest wobec tego mozliwe, ale nie mam kompletnie pojecia, jak bedzie wygladala sprawa podlaczenia mikrofonu.
Sam sprobuje cos takiego zdzialac, jak bede wiedzial cos wiecej, to dam cynk.
Pozdrawiam
To buy or not to buy - that's the question...

Użytkownik

Tematów: 30

Wysłano: 2008-09-18, 22:11

Ja mam podlaczona sluchawke BT i napewno dziala mi ze skypem

Użytkownik

Tematów: 6

Wysłano: 2008-09-19, 08:14

Ok bodzar. A jaka masz ta sluchawke? Dzieki za info.

Użytkownik

Tematów: 30

Wysłano: 2008-09-19, 13:51

Teraz mam sluchawke motoroli wczesnie chodzila mi sonyericssona
miniKOMP » Forum miniKOMP » Komputery i elektronika

Wszelkie znaki towarowe oraz handlowe użyte w serwisie miniKOMP są własnością odpowiednich firm i koncernów i zostały użyte tylko w celach informacyjnych.
SYMBIAN, UIQ and all Symbian and UIQ based marks and logos are trade marks of Symbian Limited. This website is not in any way endorsed or supported by Symbian Limited or UIQ Technology AB.
Administratorzy serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za wypowiedzi użytkowników opublikowane na stronach serwisu.
© miniKOMP :)