Wysłano: 2007-12-13, 17:25
Będąc na wakacje w Anglii miałem możliwość czytania tamtejszej prasy. Oczywiście dużo artykułów mnie nie interesowało gdyż "polityka" Anglii w ogóle mnie nie bawi a nowinki o tematyce kryminalnej są praktycznie takie same jak u Nas
Ale w dodatku specjalnym gazety The Sunday Times znalazłem bardzo interesujący artykuł o tytule The Warsaw Pact. Wziąłem gazetę ze sobą do Polski i robiąc dzisiaj porządki znalazłem ten egzemplarz. Zeskanowałem fragment magazynu, a dokładniej właśnie ten artykuł, który opisuje polskiego Prezydenta, a może nawet samych braci Kaczyńskich. Jest też wzmianka o Rydzyku. Dlatego osoby, które znają angielski polecam przeczytać. Niestety jest napisany ciężką angielszczyzną ale mam nadzieję, że nie zniechęci to Was. Może ktoś by się podjął tłumaczeniem... :)Artykuł w formie pdf dostępny Link widoczny tylko dla zalogowanych całość zajmuje 2.6 MB.
Ale w dodatku specjalnym gazety The Sunday Times znalazłem bardzo interesujący artykuł o tytule The Warsaw Pact. Wziąłem gazetę ze sobą do Polski i robiąc dzisiaj porządki znalazłem ten egzemplarz. Zeskanowałem fragment magazynu, a dokładniej właśnie ten artykuł, który opisuje polskiego Prezydenta, a może nawet samych braci Kaczyńskich. Jest też wzmianka o Rydzyku. Dlatego osoby, które znają angielski polecam przeczytać. Niestety jest napisany ciężką angielszczyzną ale mam nadzieję, że nie zniechęci to Was. Może ktoś by się podjął tłumaczeniem... :)Artykuł w formie pdf dostępny Link widoczny tylko dla zalogowanych całość zajmuje 2.6 MB.Edytowano 2007-12-13, 17:38 przez Kwadrat
Latam nago na dworze...
fajnie ze to zeskanowałeś
wyslalam arta znajomym z pracy
zwolennikowi PISiorów