Login Hasło zapamiętaj
Loading
miniKOMP » Forum miniKOMP » Ogólne » Aktualności
Artykuł o naszym Prezydencie...

Administrator

Alohaaaaaaaa

Tematów: 65

Wysłano: 2007-12-13, 17:25

Będąc na wakacje w Anglii miałem możliwość czytania tamtejszej prasy. Oczywiście dużo artykułów mnie nie interesowało gdyż "polityka" Anglii w ogóle mnie nie bawi a nowinki o tematyce kryminalnej są praktycznie takie same jak u Nas ;) Ale w dodatku specjalnym gazety The Sunday Times znalazłem bardzo interesujący artykuł o tytule The Warsaw Pact.

Wziąłem gazetę ze sobą do Polski i robiąc dzisiaj porządki znalazłem ten egzemplarz. Zeskanowałem fragment magazynu, a dokładniej właśnie ten artykuł, który opisuje polskiego Prezydenta, a może nawet samych braci Kaczyńskich. Jest też wzmianka o Rydzyku. Dlatego osoby, które znają angielski polecam przeczytać. Niestety jest napisany ciężką angielszczyzną ale mam nadzieję, że nie zniechęci to Was. Może ktoś by się podjął tłumaczeniem... :)

Artykuł w formie pdf dostępny Link widoczny tylko dla zalogowanych całość zajmuje 2.6 MB.

Edytowano 2007-12-13, 17:38 przez Kwadrat
Latam nago na dworze...

Użytkownik

Tematów: 15

Wysłano: 2007-12-13, 21:26

No język chwilami się łamał ;) ale sens jak najbardziej odnaleziony :) fajnie ze to zeskanowałeś ;) "BE VERY AFRAID!" :O

wyslalam arta znajomym z pracy :) z pewnościa się im spodoba hehe szczególnie jednemy :> zwolennikowi PISiorów

Edytowano 2007-12-14, 08:57 przez Bella
gutta cavat lapidem non vi, sed saepe cadendo...- kropla drąży skałę nie siłą, lecz ciągłym padaniem...
miniKOMP » Forum miniKOMP » Ogólne » Aktualności

Wszelkie znaki towarowe oraz handlowe użyte w serwisie miniKOMP są własnością odpowiednich firm i koncernów i zostały użyte tylko w celach informacyjnych.
SYMBIAN, UIQ and all Symbian and UIQ based marks and logos are trade marks of Symbian Limited. This website is not in any way endorsed or supported by Symbian Limited or UIQ Technology AB.
Administratorzy serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za wypowiedzi użytkowników opublikowane na stronach serwisu.
© miniKOMP :)