chętnie poczytamgutta cavat lapidem non vi, sed saepe cadendo...- kropla drąży skałę nie siłą, lecz ciągłym padaniem...Użytkownik
![]()
Tematów: 15
chętnie poczytamgutta cavat lapidem non vi, sed saepe cadendo...- kropla drąży skałę nie siłą, lecz ciągłym padaniem...NewsWriter
![]()
Tematów: 36
Użytkownik
Tematów: 0
Użytkownik
Tematów: 7
Użytkownik
![]()
dzieki.generalnie sporo stronek już przejrzałam i poczytałam sobie o tych telefonach ale bezpośrednia relacja użytkownika mówi najwięcej
byłam też w salonie sobie fony obejrzeć ale konsultantka ERY wzbudziła tylko moją wielką niechęć i irytacje
gutta cavat lapidem non vi, sed saepe cadendo...- kropla drąży skałę nie siłą, lecz ciągłym padaniem...Użytkownik
![]()
Tematów: 12
?Moderator
![]()
Stara gwardia
Tematów: 41
Aga ja Ci tylko napiszę, że telefon jak dla Ciebie polecam
Co do 6500 CL to jest to telefon trwały, ale generalnie jest to zwykły telefon z dobrym wyświetlaczem i z UMTSem (ale tylko do transmicji danych - brak wideo-rozmów). 6120 jest dosć delikatny, plastik nie jest zbyt gruby. Co innego 6500 - tam jest aluminium. Ale funkcyjnie 6120 zdecydowanie stoi nad 6500.Malouf u mnie bateria trzyma około 3-4 dni w 6120.Muminki Cię widzą! Muminki Cię śledzą!
Muminki Cię znajdą,
zabiją i zjedzą!
Użytkownik
![]()
a jaki jeszcze telefon tak dla mnie byś polecił?
Generalnie fakt że n6120 jest kruchy troszke mnie zmartwił. Użytkownik
Tematów: 0
Moderator
![]()
Stara gwardia
Muminki Cię widzą! Muminki Cię śledzą!
Muminki Cię znajdą,
zabiją i zjedzą!
Użytkownik
![]()
tak jakos zawsze lubi mi spadac, szczegolnie na twarde powierzchnie. Jednak dotad tez mialam Nokie w plastikowej obudowie i tyle lat nawet pekniecia nie ma wiec moze nie potrzebnie sie obawiam
Oczywiscie design n6500 duzo bardziej mi sie podoba ale w koncu nie dla samego wygladu chce zmienic fona :)W Erze bylam tak przy okazji bo i tak musze z nimi pogadac o mojej umowie ale nie spodziewam sie rewelacji, wiec z gory jesli o telefon chodzi to myśle o kupnie z wolnego rynku. I nie ukrywam ze mam sentyment do Nokii wiec to jest moj glowny punkt odniesienia. gutta cavat lapidem non vi, sed saepe cadendo...- kropla drąży skałę nie siłą, lecz ciągłym padaniem...
Moderator
![]()
Stara gwardia
Muminki Cię śledzą!
Muminki Cię znajdą,
zabiją i zjedzą!
Użytkownik
![]()
Cytat:
Symbian to konieczność?
biorac moje niezdecydowanie w tym temacie przy wiekszym wyborze istnieje wieksze prawdopodobienstwo ze w koncu sie na ktoryś skusze ;)Moderator
![]()
Stara gwardia
Muminki Cię śledzą!
Muminki Cię znajdą,
zabiją i zjedzą!
Użytkownik
![]()
jak narazie faktycznie chyba wszystko w kierunku n6120 mnie prowadzi. zobaczymy. zajrze jeszcze jakie Samsungi sa ciekawe, ale musze w koncu na cos konkretnego sie zdecydowac. DziekiModerator
![]()
Stara gwardia
No ewentualnie U700, ale to tyle, sporo samsungów mi ludzi przynoszą żebym do serwisu wysłał
Niby taka bezawaryjna firma
Np. wczoraj klientka podpisała u mnie 2 umwy z Samsungiem J600e i po godzinie przyszła z jednym z nich, bo strasznie cicho słychać dzwonki. Faktycznie, nie dość, że dzwonki ledwo co było słychać to i rozmówcę więc wiadomo było, że głośnik padnięty, a telefon nowy... Ja za to uważam, że SE robi dobre telefony, ale TYLKO te z górnej półki. Sam używam służbowego K800i i jestem baaaardzo zadowolony.Pomyśl na SE, bo warto
Looknij na W880i lub W910i, bardzo fajne telefony
A jeżeli nie interesuje Cię seria "W" to zastanów się nad K770i - to nowość SE i nie należy do zbyt drogich telefonów, ale mając go w ręku naprawdę mi się spodobał
Wyższa półka "K" to modem K850i - super telefon
Muminki Cię śledzą!
Muminki Cię znajdą,
zabiją i zjedzą!
Użytkownik
![]()
ja szczerze mówiąc nie słyszałam o tej awaryjności Samsungów wiec dobrze wiedzieć na przyszłość. Nie chce fona z którym będę ciągle serwisu szukać
jeden taki miałam, wystarczy. Na SE spojrzę, choć mam jakiś taki uraz do tej marki, sama nie wiem czemu. no zobaczymy
w każdym razie milo ze chcesz pomoc mi w wyborze ;)gutta cavat lapidem non vi, sed saepe cadendo...- kropla drąży skałę nie siłą, lecz ciągłym padaniem...Moderator
![]()
Stara gwardia
A N6300 Ci się nie podoba? Pytam nie dlatego, że mam do sprzedania, ale dlatego, że akurat ten model jest mało awaryjny i przede wszystkim z trwałą, aluminiową obudową. Koledzy z firmy mają ten model jako tel. służbowy i sobie chwalą.Muminki Cię widzą! Muminki Cię śledzą!
Muminki Cię znajdą,
zabiją i zjedzą!
Użytkownik
![]()
Użytkownik
![]()
a na ryczalcie smiga 1mb na sekunde
fajny fonikgutta cavat lapidem non vi, sed saepe cadendo...- kropla drąży skałę nie siłą, lecz ciągłym padaniem...Użytkownik
Tematów: 7
nie zawiedzie Cie tak jak i ja nie mam z nim najmniejszych klopotowSYMBIAN, UIQ and all Symbian and UIQ based marks and logos are trade marks of Symbian Limited. This website is not in any way endorsed or supported by Symbian Limited or UIQ Technology AB.
Administratorzy serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za wypowiedzi użytkowników opublikowane na stronach serwisu.
© miniKOMP :)