Login Hasło zapamiętaj
Loading
miniKOMP » Forum miniKOMP » Telefony » Windows Mobile
Problem z grami na ASUS A696

Użytkownik

Tematów: 1

Wysłano: 2008-01-12, 22:14

Od pewnego czasu jestem posiadaczem ASUSA A696 głównie wykorzystuje do nawigacji sprawuje sie niezle, problem jest z grami, które przy próbie uruchomienia wieszaja poceta. Chodza tylko proste gry typu kulki, zuma itp.

Użytkownik

Tematów: 0

Wysłano: 2008-01-14, 19:53

Nie wiem jak to jest z 696, natomiast mam ASUSA A639 i zauważyłem, że czasem wieszają się programy zainstalowane na dodatkowej karcie pamięci. Problem znika, gdy wszystko jest poinstalowane na wewnętrznej karcie. Podejrzewam, że winne mogą być w moim przypadku ustawienia oszczędzania energii, odłączające zasilanie karty - wówczas gdy program został w tle i chcę go znowu przywołać, nie ma on kontaktu z kartą i się wiesza.

Administrator

TinyNET :)

Tematów: 53

Wysłano: 2008-01-14, 20:13

To by bylo wytlumaczenie.
Pepe, a czy gry sie czasami uruchamiaja czy ani razu Ci sie nie udalo uruchomic gry ?
Tiny Net is a death sentence, it's net and it's tiny...

Użytkownik

Tematów: 1

Wysłano: 2008-01-14, 20:31

Nie uruchomiły sie ani razu. jesli sie uruchomila to wskoczyly krzaczki albo wylaczyla sie lub zawiesila palmtopa. uruchomilem w trybie maksymalnym i nadal to samo.

Moderator

Stara gwardia

Tematów: 41

Wysłano: 2008-01-14, 22:12

Ja mogę zaproponować zmianę ROMa na jakiś lepszy, może pomoże.
Muminki Cię widzą!
Muminki Cię śledzą!
Muminki Cię znajdą,
zabiją i zjedzą!
miniKOMP » Forum miniKOMP » Telefony » Windows Mobile

Wszelkie znaki towarowe oraz handlowe użyte w serwisie miniKOMP są własnością odpowiednich firm i koncernów i zostały użyte tylko w celach informacyjnych.
SYMBIAN, UIQ and all Symbian and UIQ based marks and logos are trade marks of Symbian Limited. This website is not in any way endorsed or supported by Symbian Limited or UIQ Technology AB.
Administratorzy serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za wypowiedzi użytkowników opublikowane na stronach serwisu.
© miniKOMP :)