Login Hasło zapamiętaj
Loading
miniKOMP » Forum miniKOMP » Komputery i elektronika
Problem z instalacja apli na PC - VISTA

Użytkownik

Tematów: 33

Wysłano: 2008-01-23, 03:46

dopiero co kupilem pc i juz sa problemy, a mianowicie: ze stronyLink widoczny tylko dla zalogowanych zassalem apli GG, nastepnie kliknalem na plik aby go zainstalowac, wyskakuje mi info: "Nieznany program chce dostepu do komputera", i dwie opcje do wyboru: "Nieznam tego programu... nie chce go instalowac" i droga: "Znam ten program... zainstaluj go", klikam na ta droga opcje i wyskakuje mi jakis ERROR DSIS czy cos podobnego i jakies info po angielsku (nieznam angielskiego). Poprostu nie moge zainstalowac GG, co jest nietak? ps. nie probowalem jeszcze instalowac innych apli. Prosze o wyrozumialosc bo to moj pierwszy kontakt z pc
JaroFon SYMBIAN Black

NewsWriter

Tematów: 32

Wysłano: 2008-01-23, 11:49

Wrzuć to info - zobaczymy co to.
http://img172.imageshack.us/img172/4182/userbar501924mp4.gif

W95oI
K75oI R2CAoo1 CID49 @ W8ooI R1BCoo2 | SONY MSPD 2GB | HPM-70
Custom icons | Custom menu (based on CLUBW8ooI) | Custom menu font | No operator logo | No date | Black battery indicator | Black range indicator | Red GPRS indicator | Fast title scrolling | Kriomag-Kopritis hybrid CAMDRV based on original SE v5.3 | Toshara v1.8 Final SNDDRV | Whitelist to blacklist | MP4 full support | etc

http://images21.fotosik.pl/366/3e2d650f9623a043.gif

Użytkownik

Tematów: 33

Wysłano: 2008-01-23, 14:01

Dobra, juz jest wszystko ok, okazalo sie ze pc zassal mi gg niekompletne, zassalem jeszcze raz i zainstalowalo sie bez problemu
JaroFon SYMBIAN Black
miniKOMP » Forum miniKOMP » Komputery i elektronika

Wszelkie znaki towarowe oraz handlowe użyte w serwisie miniKOMP są własnością odpowiednich firm i koncernów i zostały użyte tylko w celach informacyjnych.
SYMBIAN, UIQ and all Symbian and UIQ based marks and logos are trade marks of Symbian Limited. This website is not in any way endorsed or supported by Symbian Limited or UIQ Technology AB.
Administratorzy serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za wypowiedzi użytkowników opublikowane na stronach serwisu.
© miniKOMP :)