Login Hasło zapamiętaj
Loading
miniKOMP » Forum miniKOMP » Telefony
Kod do karty MMC

Użytkownik

Tematów: 2

Wysłano: 2008-01-29, 13:31

Szukam programu do odblokowania karty MMC w N70. Kupiłem karte i jest na niej założone hasło a nie mam pojecia jakie. Z góry dzieki za pomoc.
Edytowano 2008-01-29, 13:32 przez maksiu

Użytkownik

Tematów: 1

Wysłano: 2008-01-29, 14:23

Na wstępie przepraszam, że odgrzebuje stary temat ale może komuś sie to przyda otóż:
szperając po anglojęzycznym forum natknąłem się na identyczny problem. W odpowiedzi otrzylał nazwę progza... poszukałem i znalazłem (na chińskiej stronie o_O żeby nie było że sie nie poświęcam ). Prog nazywa się MMCMedic i u mnie na 256mb Kingstona wywala hasło w kosmos wystarczy podać wielkość katry i wskazać literkę stacji (Start => "Mój komputer"). Mam nadzieję że wam się przyda

jeśli na karcie nie masz żadnych ważnych danych to możesz ją sformatować w komputerze , zniknie hasło i wszystkie dane:)

Edytowano 2008-01-29, 14:23 przez yonen
miniKOMP » Forum miniKOMP » Telefony

Wszelkie znaki towarowe oraz handlowe użyte w serwisie miniKOMP są własnością odpowiednich firm i koncernów i zostały użyte tylko w celach informacyjnych.
SYMBIAN, UIQ and all Symbian and UIQ based marks and logos are trade marks of Symbian Limited. This website is not in any way endorsed or supported by Symbian Limited or UIQ Technology AB.
Administratorzy serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za wypowiedzi użytkowników opublikowane na stronach serwisu.
© miniKOMP :)