Login Hasło zapamiętaj
Loading
miniKOMP » Forum miniKOMP » Telefony » Windows Mobile
WM6 PL na spv m5000, htc universal

Użytkownik

Tematów: 2

Wysłano: 2008-02-22, 17:46

Witam.

Sorki jesli taki post juz był ale potrzebuje sie dowiedziec czy jest jakas łatka językowa do WM6 z polskim językiem? bo mam kupca na moje M5000 ale sie koleś uparł na polskie menu. Jeśli nie ma łatki to wie ktoś moze skąd pobrać rom do mojej komy z polskim językiem moze być nawet WM5 :)

Pozdrawiam

Edytowano 2008-02-22, 19:15 przez Szejqer

Administrator

TinyNET :)

Tematów: 53

Wysłano: 2008-02-22, 19:14

Jest prowadzony projekt spolszczenia wm6 universala. Link do Link widoczny tylko dla zalogowanych
Tiny Net is a death sentence, it's net and it's tiny...

Użytkownik

Tematów: 0

Wysłano: 2010-03-27, 09:36

Witam! Jestem nowy więc jeśli coś nie tak napiszę proszę mnie poprawić.
Otóż mam dwa HTC pm200. W jednym jest polski WM 5.0 (ew. spolszczenie) i simlock na ere a w drugim WM 6.0 proffesional po angielsku i brak simlocka. Chciałbym w tym drugi załadować polski język a w ostateczności w pierwszym adjąć simlocka. Gdyby ktoś mógł mnie trochę poprowadzić w tym wszystkim to byłbym wdzięczny.
Za jakieś pomyłki czy inne błędy przepraszam z góry.
Dzięki!
Tomek

Moderator

Stara gwardia

Tematów: 41

Wysłano: 2010-03-28, 12:18

Przejrzyj dział Link widoczny tylko dla zalogowanych, z pewnością znajdziesz odpowiedzi na wszystkie pytania. A na przyszłość nie pisz wiadomości o Charmerze w topiku o Universalu! :[
Edytowano 2010-03-28, 12:20 przez Popay
Muminki Cię widzą!
Muminki Cię śledzą!
Muminki Cię znajdą,
zabiją i zjedzą!
miniKOMP » Forum miniKOMP » Telefony » Windows Mobile

Wszelkie znaki towarowe oraz handlowe użyte w serwisie miniKOMP są własnością odpowiednich firm i koncernów i zostały użyte tylko w celach informacyjnych.
SYMBIAN, UIQ and all Symbian and UIQ based marks and logos are trade marks of Symbian Limited. This website is not in any way endorsed or supported by Symbian Limited or UIQ Technology AB.
Administratorzy serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za wypowiedzi użytkowników opublikowane na stronach serwisu.
© miniKOMP :)