Wysłano: 2008-02-29, 16:18
Jako iż za niedługi okres czasu bo już za cztery dni rozpoczną się te tak "popularne" targi czekamy na jakieś informacje i relacje. Ja osobiście nie polecam wyjazdu bo po mojej ostatniej wizycie rok temu strasznie się rozczarowałem jakością. Jak jeszcze 2 lata temu wspominam imprezę bardzo dobrze tak teraz już nie. Nie da się ukryć, że CeBit jest coraz mniej popularny i traci klientów. Wszyscy się "przenoszą" na targi elektroniki w Barcelonie. Tak więc organizatorzy nie będą mieli przyjemności zobaczenia mojej skromnej osoby.Jednocześnie informuje, że istnieje ograniczona pula darmowych biletów do wykorzystania po
rejestracji na stronieLink widoczny tylko dla zalogowanych orazLink widoczny tylko dla zalogowanych Sam tej informacji nie sprawdzałem ale jak ktoś się wybiera warto spróbować.Dodam jeszcze, że z moich wcześniejszych doświadczeń polecam zostać do samego końcu i udać się na stoisko Tobit Software. Zawsze w weekend organizują pod koniec targów "imprezę". Kupujesz za 1euro kufel i pijesz piwo do woli + oglądasz jak na scenie tańczą dziewczyny :)
rejestracji na stronieLink widoczny tylko dla zalogowanych orazLink widoczny tylko dla zalogowanych Sam tej informacji nie sprawdzałem ale jak ktoś się wybiera warto spróbować.Dodam jeszcze, że z moich wcześniejszych doświadczeń polecam zostać do samego końcu i udać się na stoisko Tobit Software. Zawsze w weekend organizują pod koniec targów "imprezę". Kupujesz za 1euro kufel i pijesz piwo do woli + oglądasz jak na scenie tańczą dziewczyny :)
Edytowano 2008-02-29, 16:23 przez Kwadrat
Latam nago na dworze...
Lepiej się udać do jakiegoś klubu nocnego w swoim mieście. Panie były bardzo fajne, ale jakoś tak specjalnie nie umiały tańczyć
Niby miał być taniec przy rurze a wyszło "obok" rury
Aczkolwiek po paru piwach to już było bez znaczenia i atmosfera dopisywała.Nie było dużych firm, które to tak na prawde decydują o nowościach w tej branży. Cała reszta i 80% tych firm, które tam się pokazują to albo Chińczycy, którzy mają pełno podróbek, albo firmy które korzystają z osiągnięć innych