Login Hasło zapamiętaj
Loading
miniKOMP » Forum miniKOMP » Telefony
Nokia 6110 - brak okreslenia pozycji w GPS

Użytkownik

Tematów: 1

Wysłano: 2008-03-03, 12:20

Witam wszystkich.
Mam bardzo duzy problem. Wczoraj zakupilem Nokie 6110 Navigator /Irlandia - Vodafone/. Po odpaleniu wszystko ladnie i pieknie, az nie wlaczylem nawigacji. Po wlaczeniu pojawia sie mapa - mam wgrana mape IRL i UK, ale oprocz tego nic sie nie dzieje. W dolnej czesci ekranu pokazuje sie informacja "Getting position..." czyli jak sie nie myle to wyszukiwanie mojej aktualnej pozycji. Ten komunikat jest obecny caly czas i nic wiecej, radar obok ma migajacy "x". Prosze pomozcie mi. Czy to cos z ustawiniami w telefonie czy tez jest uszkodzony ??
Z gory dziekuje za odpowiedzi.

Użytkownik

Tematów: 6

Wysłano: 2008-03-03, 20:02

jak wlaczasz nawigacje to jestes na otwartej przestrzeni? a nie miedzy blokami albo co gorsze w domu? :>
Edytowano 2008-03-03, 20:03 przez Antej
W posiadaniu:
HTC Himalaya wm6.1 HTC Polaris wm6.1
HTC BlueAngel wm6 HTC Wizard wm6
HTC Wizard wm6 HTC Ameo wm6 HTC Wallaby wm2k3
HTC Prophet wm6 XDA Zest wm6
miniKOMP » Forum miniKOMP » Telefony

Wszelkie znaki towarowe oraz handlowe użyte w serwisie miniKOMP są własnością odpowiednich firm i koncernów i zostały użyte tylko w celach informacyjnych.
SYMBIAN, UIQ and all Symbian and UIQ based marks and logos are trade marks of Symbian Limited. This website is not in any way endorsed or supported by Symbian Limited or UIQ Technology AB.
Administratorzy serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za wypowiedzi użytkowników opublikowane na stronach serwisu.
© miniKOMP :)