Login Hasło zapamiętaj
Loading
miniKOMP » Forum miniKOMP » Telefony » Symbian S60
Nowy nabytek nowe problemy :-(

Użytkownik

Tematów: 1

Wysłano: 2008-03-06, 21:59

Witam przez dośc długo zaglądałem tu sporadyczne z powodu braku symbiana w telefonie ale jednak bez symbiana nie da się zyć więc wróciłem :aniolek: No i już mam problem nabyłem N93i ale próba połaczenia sie z z internetem poprzez WLAN kończy sie komunikatem "Usługi: Brak odpowiedzi bramy!" w domu korzystam z routera i na dwóch komputerach chodzi dobrze poprzez wifi. Może ktos wie co muszę i gdzie musze wpisać aby to ruszyło. Dzięki

Administrator

TinyNET :)

Tematów: 53

Wysłano: 2008-03-07, 06:57

A masz wlaczona opcje serwera DHCP czy sam przydzielasz adresy ? A dobrze masz wpisana bramke ? Powinien byc to adres IP routera.
Tiny Net is a death sentence, it's net and it's tiny...

Użytkownik

Tematów: 1

Wysłano: 2008-03-07, 21:04

Nie wiem gdzie tego szukać . Ja mam tak w tel wchodze w punkty dostepu wybieram połaczenia i edytuj Następnie mam Nazwa połaczenia- połaczenie Nośnik danych- WLAN Nazwa sieci WLAN- NET_POINT Status sieci- Publiczna Tryb sieci WLAN- Infrastruktura Tryb zabezpieczeń WLAN- Sieć otwarta Nastepnie opcje i Ustawienia zaawansowane Ustawienia IPv4- (Adres IP telefonu Automatyczny Adres DNS Automatyczne) Ustawienia IPv6 (Adres DNS Znane) Adres serwera proxy- Brak Numer portu proxy- 0 . Nie wiem gdzie jeszcze szukać jakiś ustawień :-(
miniKOMP » Forum miniKOMP » Telefony » Symbian S60

Wszelkie znaki towarowe oraz handlowe użyte w serwisie miniKOMP są własnością odpowiednich firm i koncernów i zostały użyte tylko w celach informacyjnych.
SYMBIAN, UIQ and all Symbian and UIQ based marks and logos are trade marks of Symbian Limited. This website is not in any way endorsed or supported by Symbian Limited or UIQ Technology AB.
Administratorzy serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za wypowiedzi użytkowników opublikowane na stronach serwisu.
© miniKOMP :)