Login Hasło zapamiętaj
Loading
miniKOMP » Forum miniKOMP » Telefony » Windows Mobile
XDA Exec wyswietla wszsytko w lustrzanym odbiciu

Użytkownik

Tematów: 1

Wysłano: 2008-03-14, 19:57

Witam
Dwa dni temu kupiłem na allegro xda exec z sieci O2 i niestety juz po godzinie zaczeły sie problemy na poczatku wszystko było ok jednak pozniej mój brat zdazył pobawic sie nim dosłownie 3 min i nagle obraz zaczoł wyswietlac wszystko od tyłu jakby w lustrzanym odbiciu wyłączyłem i włączyłem tel i dalej ten sam problem nawt logo operatora jest odwrotnie.Nie zabardzo znam sie na tego typu sprzecie wyczytałem w google ze mozna zrobic hard reset i tak tez zrobiłem teraz po wlaczeniu tel wyswietla kalibracje ekranu przechodzi ją normalnie nastepnie ustawienia godziny i sie wiesza jak klikam na cyfry to wydaje dzwieki tak jak by system działał ale ekran jest zawieszony jesli ktos spotkał sie z podobnym problemem bardzo proszę o pomoc

Edytowano 2008-03-15, 10:27 przez Szejqer

Administrator

TinyNET :)

Tematów: 53

Wysłano: 2008-03-15, 10:29

Najprawdopodobniej to coś z tasiemką łączącą LCD z płytą główną. To jest najczęstsza awaria w Execach.
Tiny Net is a death sentence, it's net and it's tiny...
miniKOMP » Forum miniKOMP » Telefony » Windows Mobile

Wszelkie znaki towarowe oraz handlowe użyte w serwisie miniKOMP są własnością odpowiednich firm i koncernów i zostały użyte tylko w celach informacyjnych.
SYMBIAN, UIQ and all Symbian and UIQ based marks and logos are trade marks of Symbian Limited. This website is not in any way endorsed or supported by Symbian Limited or UIQ Technology AB.
Administratorzy serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za wypowiedzi użytkowników opublikowane na stronach serwisu.
© miniKOMP :)