Wysłano: 2008-03-31, 11:46
Chcialbym poznac wasze sposoby na pozycjonowanie stron. I od razu prosze, zeby nie odsylac mnie na allegro, gdzie sie placi za pozycjonowanie
Mnie interesuja proste (czytaj: bezplatne
) sposoby na to, zeby strona byla wysoko w wynikach wyszukiwania. Z tego co wiem najlepsza metoda to wymiana banerow i zostawianie linkow wszedzie gdzie sie da. Czyli co, jak np. wrzuce sobie adres strony w podpis na Minikompie to wplynie to na pozycje strony? Doradzcie cos
Niedawno jakis student dostal wyrok za powiazanie nazwiska prezydenta z niecenzuralnymi wyrazami, wiec nie moze to byc takie trudne :)
Mnie interesuja proste (czytaj: bezplatne
) sposoby na to, zeby strona byla wysoko w wynikach wyszukiwania. Z tego co wiem najlepsza metoda to wymiana banerow i zostawianie linkow wszedzie gdzie sie da. Czyli co, jak np. wrzuce sobie adres strony w podpis na Minikompie to wplynie to na pozycje strony? Doradzcie cos
Niedawno jakis student dostal wyrok za powiazanie nazwiska prezydenta z niecenzuralnymi wyrazami, wiec nie moze to byc takie trudne :)
Im mniej linkow wychodzacych z serwisu tym google bardziej to docenia,
No i na swojej stronie nie miec wiecej niz 15 linkow wychodzacych. Im mniej tym lepiej.