Login Hasło zapamiętaj
Loading
miniKOMP » Forum miniKOMP » Telefony » Symbian S60
Garmin na zewnętrzny odbiornik GPS

Użytkownik

Tematów: 7

Wysłano: 2008-04-14, 17:45

Witam wszystkich. Posiadam Nokię N76 i jak się domyślacie mam całkiem odwrotny problem niż to jak Garmin ma łączyć się z wewnętrznym odbiorniiem GPS - ja posiadam odbiornik zewnętrzny bo moja nokia nie posiada takowego na swoim pokładzie. Odbiornik to Holux_M-1000. Tomtom w wersji 6.01 łączy się i pracuje z mapami bez problemu, chciałbym jednak przejść na Garmin'a.
Próba zainstalowania programu nawigacyjnego Garmin zakończyła się sukcesem, ale przy próbie jego konfiguracji - program od razu wyrzucił komunikat że połączy się tylko z urządzenierm Garmin. Googlowałem w temacie, ale większość opisów jakie znalazłem dotyczy TT, a jak już jest o Garminie to na wewnętrzny GPS i oczywiście Nokię N95. Proszę o jakiś link do opisu jak to zrobić lub kilka słów pomocy.

Użytkownik

Tematów: 1

Wysłano: 2008-04-15, 00:02

Wjdź w ustawienia>system>informacje gps(pierwsza opcja) i tam wybierz
UŻYJ BLUETOOTH GPS
Powinno trybić :>

Pozdro

Jak zarobić nie wychodząc z domu !!

http://latwepieniadze.pl.tl/

NewsWriter

Tematów: 125

Wysłano: 2008-04-15, 17:00

musi trybić :D
Edytowano 2008-04-15, 17:00 przez p2p

Użytkownik

Tematów: 17

Wysłano: 2008-04-15, 23:56

A czemu używasz akurat Garmina? Może spróbuj Automapę (nie wiem, czy jest na Symbiana), albo Tom-Toma? One nie sprawiają kłopotów... ;)
http://chowaniec.el-kfa.net/images/baner.jpg
miniKOMP » Forum miniKOMP » Telefony » Symbian S60

Wszelkie znaki towarowe oraz handlowe użyte w serwisie miniKOMP są własnością odpowiednich firm i koncernów i zostały użyte tylko w celach informacyjnych.
SYMBIAN, UIQ and all Symbian and UIQ based marks and logos are trade marks of Symbian Limited. This website is not in any way endorsed or supported by Symbian Limited or UIQ Technology AB.
Administratorzy serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za wypowiedzi użytkowników opublikowane na stronach serwisu.
© miniKOMP :)