Wysłano: 2008-04-14, 17:45
Witam wszystkich. Posiadam Nokię N76 i jak się domyślacie mam całkiem odwrotny problem niż to jak Garmin ma łączyć się z wewnętrznym odbiorniiem GPS - ja posiadam odbiornik zewnętrzny bo moja nokia nie posiada takowego na swoim pokładzie. Odbiornik to Holux_M-1000. Tomtom w wersji 6.01 łączy się i pracuje z mapami bez problemu, chciałbym jednak przejść na Garmin'a.
Próba zainstalowania programu nawigacyjnego Garmin zakończyła się sukcesem, ale przy próbie jego konfiguracji - program od razu wyrzucił komunikat że połączy się tylko z urządzenierm Garmin. Googlowałem w temacie, ale większość opisów jakie znalazłem dotyczy TT, a jak już jest o Garminie to na wewnętrzny GPS i oczywiście Nokię N95. Proszę o jakiś link do opisu jak to zrobić lub kilka słów pomocy.
Próba zainstalowania programu nawigacyjnego Garmin zakończyła się sukcesem, ale przy próbie jego konfiguracji - program od razu wyrzucił komunikat że połączy się tylko z urządzenierm Garmin. Googlowałem w temacie, ale większość opisów jakie znalazłem dotyczy TT, a jak już jest o Garminie to na wewnętrzny GPS i oczywiście Nokię N95. Proszę o jakiś link do opisu jak to zrobić lub kilka słów pomocy.
PozdroJak zarobić nie wychodząc z domu