Login Hasło zapamiętaj
Loading
miniKOMP » Forum miniKOMP » Telefony
Problem z Nokia E51 Prosze Pomóżcie Mi :(

Użytkownik

Tematów: 1

Wysłano: 2008-05-14, 10:44

Witam! Mam mały problem chciałem sciągnąć sobie motywy na moj telefon!N E51! I tu pojawia sie problem przy zaakcteptowaniu instalacji pokazuje mi sie komunikat "Certyfikat wygasł" i nie moge tego zainstalować :( próbowałem już kroków ze zmianą daty na 2007 i nic :( Bardzo prosze o pomoc o pomoc. Nie mam już pomysłów jak to naprawić :( Dziękuje za wszelkie komętarze i Pozdrawiam!

NewsWriter

Tematów: 125

Wysłano: 2008-05-14, 15:09

pierwszy raz słysze żeby themesy wymagały ceryfikatu !! Stary może coś innego instalujesz ??

Użytkownik

Tematów: 3

Wysłano: 2008-05-14, 23:30

Może i nie wymagają, ale mogą takowy certyfikat posiadać i jeśli będzie on nieważny, aplikacji (tematu) nie uda się zainstalować. Wystarczy skorzystać z konsolowego signsis i usunąć certyfikat z pliku w takim przypadku, powinno pomóc. Ewentualnie można użyć ROMPatcher'a i patcha na instalacje bez certyfikatów.
MacBook Pro, iPhone 3G 16GB White, Nokia E71 :)
miniKOMP » Forum miniKOMP » Telefony

Wszelkie znaki towarowe oraz handlowe użyte w serwisie miniKOMP są własnością odpowiednich firm i koncernów i zostały użyte tylko w celach informacyjnych.
SYMBIAN, UIQ and all Symbian and UIQ based marks and logos are trade marks of Symbian Limited. This website is not in any way endorsed or supported by Symbian Limited or UIQ Technology AB.
Administratorzy serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za wypowiedzi użytkowników opublikowane na stronach serwisu.
© miniKOMP :)