Wysłano: 2008-05-25, 11:19
Zastanawiam się nad nowym telefonem i na dzień dzisiejszy wybór ograniczyłem do dwóch modeli: Nokia E51 i Samsung i620. Żadnym się jeszcze nie bawiłem, zrobię to dopiero w poniedziałek w jakimś komisie. Generalnie: chciałem Was prosić o jakąś pomoc w wyborze. Powiem może na czym mi zależy: HSDPA, WiFi, miniUSB i aparacik z 2MPX. Reszta nie jest jakoś bardzo istotna, a w każdym razie nie pierwszoplanowa. Aha, i cena: Coś w cenie do 500-600zł. Zastanawiam się jeszcze nad jednym: W Samsungu jest Windows Mobile 6.0, ale telefon nie ma ekranu dotykowego. Zastanawiam się, czy są w ogóle jakieś aplikacje pod WM6, które nie wymagają patyka? Jak sobie przypominam gry, w które łupałem na PPC, to chyba niewielki % dałby się obsłużyć z klawiatury. CO o tym sądzicie?Linki do opisów fonów:
Link widoczny tylko dla zalogowanych
Link widoczny tylko dla zalogowanychNa koniec ciekawostka: na polskiej stronie Samsunga nie ma ani słowa o modelu i620. Zapewne dlatego, że nie ma go oficjalnie w Polsce. Jest to mimo wszystko denerwujące...
Link widoczny tylko dla zalogowanych
Link widoczny tylko dla zalogowanychNa koniec ciekawostka: na polskiej stronie Samsunga nie ma ani słowa o modelu i620. Zapewne dlatego, że nie ma go oficjalnie w Polsce. Jest to mimo wszystko denerwujące...

Zadziałał prosty marketing - wczoraj byłem w hipermarkecie i zaszedłem do salonu Nokii, gdzie E51 była podłączona i gotowa do zabawy. Wszedłem sobie po wLAN-ie na WP, pooglądałem filmiki na youtube, było spoczko
Dzisiaj chcę kupić (oczywiście nie w Nokii

Wydaje mi się, że kupiłem w dobrej cenie, bo za nówkę z simlockiem ERY dałem 620zł. Sprzedawca przy mnie wypełnił gwarancję, więc fon jest nowiutki
z samsungami nigdy nic nie wiadomo tak jak z kazdym se, po za tym symbian robi swoje. trzeba rowniez wziasc pod uwage ze wyswietlacz w samsungu ma jedynie 60 pare tysiecy a wiec czy jest warto go wybierac. po za tym nokie sa niesmiertelne