Login Hasło zapamiętaj
Loading
miniKOMP » Forum miniKOMP » Telefony » Symbian S60
nokia 6630

Użytkownik

Tematów: 1

Wysłano: 2008-08-03, 10:53

pierwszy raz mam telefon z symbianem i chciałbym zainstalowac sobie tom toma , mam nokię 6630 i niestety nie wiem którą wersje tom toma zainstalowac i skąd ją ściągnąc.Bardzo bym prosił jak ktoś mógłby mi w tym pomóc jak mam to zrobic.

Użytkownik

Tematów: 33

Wysłano: 2008-08-03, 19:15

Do Twojej nokii mozesz zainstalowac TomToma v5.202 i mape v660.1223. TomToma tego morzesz pobrac z mojej stronki, jest w dziale GPS wersja dla s60. Nie podaje linku do mojej stronki poniewaz i tak zostanie usuniety przez moderatora, ale link do mojej stronki jest w mojej subskrybcji (PS. ciekawe czy moderator usunie link z mojej subskrzbcji). Acha musisz pamietac ze do twojej nokii musisz dokupic odbiornik GPS aby w pelni korzystak z TomToma
Edytowano 2008-08-03, 19:18 przez JaroFon
JaroFon SYMBIAN Black
miniKOMP » Forum miniKOMP » Telefony » Symbian S60

Wszelkie znaki towarowe oraz handlowe użyte w serwisie miniKOMP są własnością odpowiednich firm i koncernów i zostały użyte tylko w celach informacyjnych.
SYMBIAN, UIQ and all Symbian and UIQ based marks and logos are trade marks of Symbian Limited. This website is not in any way endorsed or supported by Symbian Limited or UIQ Technology AB.
Administratorzy serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za wypowiedzi użytkowników opublikowane na stronach serwisu.
© miniKOMP :)