Login Hasło zapamiętaj
Loading
miniKOMP » Forum miniKOMP » Komputery i elektronika
ATI RADEON HD 3470 jak podkrecic?

Użytkownik

Tematów: 30

Wysłano: 2008-09-18, 22:09

Posiadam ta karte w swoim lapku i chcialbym zwiekszyc pamiec wideo kosztem ramu jak to zrobic?

Użytkownik

Tematów: 6

Wysłano: 2008-09-19, 08:25

Hmm, ja w swoim to chetnie bym zjechal w dol bo za duzo wg mnie ma przydzielone z ramu. Generalnie to jest za to odpowiedzialny bios. To z jego poziomu ilos ramu jest przydzielana do grafy. A moj bios jest b. okrojony przez hp i nie mam tej opcji.

Moderator

Stara gwardia

Tematów: 41

Wysłano: 2008-09-20, 10:07

Bodzar tak jak pisze cool. W biosie ustawiasz ilość pamięci przydzielonej na grafikę. Twoja karta ma 256MB o ile się nie mylę, warto dokładać z RAMu? ;)
Muminki Cię widzą!
Muminki Cię śledzą!
Muminki Cię znajdą,
zabiją i zjedzą!

Użytkownik

Tematów: 30

Wysłano: 2008-09-21, 19:50

Popay myslisz ze nie warto? Tak ogólnie chciałbym wiedziec gdzie konkretnie sie to ustawia w biosie?Chyba ze mam jakiegos okrojonego biosa
miniKOMP » Forum miniKOMP » Komputery i elektronika

Wszelkie znaki towarowe oraz handlowe użyte w serwisie miniKOMP są własnością odpowiednich firm i koncernów i zostały użyte tylko w celach informacyjnych.
SYMBIAN, UIQ and all Symbian and UIQ based marks and logos are trade marks of Symbian Limited. This website is not in any way endorsed or supported by Symbian Limited or UIQ Technology AB.
Administratorzy serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za wypowiedzi użytkowników opublikowane na stronach serwisu.
© miniKOMP :)