Wysłano: 2008-12-03, 18:20
W trybie pisania np. smsa czasami po wciśnięciu joystika w prawo włącza się tryb zaznaczania tekstu, wtedy każde przesunięcie kursora wstecz lub w górę powoduje zaznaczenie tekstu (na dole ekranu pojawia się przycisk "kopiuj" albo "wklej", a przy zaznaczonym tekscie, gdy wpiszę jakiś znak, to ten zaznaczony tekst znika. Wszystko łądnie, pięknie, bo zawsze brakowało mi w telefonie takiej możliwośi (kopiowania i wklejania tekstu) ale to się musi JAKOŚ wyłączać.
Podobnie jest podczas przeglądania www, czasami gdy jestem w trybie tekstowym (w jakimś polu na stronce wpisuję tekst) robi się coś takiego, że nie mogę tego pola opuścić.
Może to i bardzo zawile brzmi, ale każdy użytkownik N82 z czymś takim się zetknął i wie o co mi chodzi. Pytanie - jak z tego dziwnego trybu wyjść, bez rzucania telefonem o podłogę (czasami pomagało, bo się restartował
)
Dodam, że w instrukcji oczywiśnie ani słowa o tym.
Domyślam się, że rozwiązanie tej zagadki jest prozaicznie bardzo proste.
Z góry dziękuję za odpowiedź.N82, micro sandisc sdhc 8gb
Podobnie jest podczas przeglądania www, czasami gdy jestem w trybie tekstowym (w jakimś polu na stronce wpisuję tekst) robi się coś takiego, że nie mogę tego pola opuścić.
Może to i bardzo zawile brzmi, ale każdy użytkownik N82 z czymś takim się zetknął i wie o co mi chodzi. Pytanie - jak z tego dziwnego trybu wyjść, bez rzucania telefonem o podłogę (czasami pomagało, bo się restartował
)Dodam, że w instrukcji oczywiśnie ani słowa o tym.
Domyślam się, że rozwiązanie tej zagadki jest prozaicznie bardzo proste.
Z góry dziękuję za odpowiedź.N82, micro sandisc sdhc 8gb

N82, micro sandisc sdhc 8gb