Wysłano: 2008-12-16, 21:06
Witam serdecznie,ostatnio pojawil się nowy ponoć lepszy od TT program do nawigacji o nazwie Sygnic Mobile. Pełne polskie menu i podobno dobre pokrycie polski i innych cześci europy.
Czy ktoś z Was może miał z nim już styczność? Na wielu forach można wyczytać sporo na ten temat jednak ja chciałbym usłyszeć kogoś kto faktycznie go używał i czy warto się nim interesować czy może jednak pozostać przy sprawdzonym TT. Poniżej zamieszczam linki do innych forów gdzie była o w/w mowa:Link widoczny tylko dla zalogowanychLink widoczny tylko dla zalogowanychPozdrawiam Shaddy
~ Sony Ericsson P1i ~ Pentagram PathFinder P3100 ~ HBH-608 ~
Czy ktoś z Was może miał z nim już styczność? Na wielu forach można wyczytać sporo na ten temat jednak ja chciałbym usłyszeć kogoś kto faktycznie go używał i czy warto się nim interesować czy może jednak pozostać przy sprawdzonym TT. Poniżej zamieszczam linki do innych forów gdzie była o w/w mowa:Link widoczny tylko dla zalogowanychLink widoczny tylko dla zalogowanychPozdrawiam Shaddy
~ Sony Ericsson P1i ~ Pentagram PathFinder P3100 ~ HBH-608 ~
Mam jednak takze Garmina i chyba z przyzwyczajenia chetniej tymczasem jego uzywam.
Powiedz jeszcze na czym go używasz i czy nie ma problemów z dokładnością wytyczania tras, bo ponoć jego algorytm nie jest "doskonały"
Pozdrawiam