Login Hasło zapamiętaj
Loading
miniKOMP » Forum miniKOMP » Komputery i elektronika » GPS
Jak wgrac kilka map do Garmina nuvi 205?

Użytkownik

Tematów: 1

Wysłano: 2009-02-26, 15:06

Witam mam garmina nuvi 205 i mam na nim mape polski. Mieszkam na Islandi i dostalem mape islandi od kolegi.Probowalem ja wgrac przez MS, ale dziala mi tylko mapa Polski, a jak dodaje te druga to albo pokazuje mi blokada map(a odblokowalem je), albo brak szczegolow i nie nawiguje mnie.
Krotko wiecie moze jak dodac dwie mapy na jedno urzadzenie?

Użytkownik

Tematów: 0

Wysłano: 2009-05-04, 18:16

jezeli masz odblokowana mape musi dzialac, mam nuvi 200w i nie mam problemow. zawsze mozesz sciagnac odblokowane dvd i z mapsource wrzucic potrzebne mapy :)
Wraz z uplywem czasu wzrasta ilosc osob ktore moga pocalowac mnie w dupe...

Użytkownik

Tematów: 6

Wysłano: 2009-05-09, 15:17

Jezeli mapy sa odblokowane to ladujesz je na karte pamieci do katalogu \Garmin i potem w ustawieniach wybierasz ta mape co wgrales.

Użytkownik

Tematów: 0

Wysłano: 2010-06-17, 20:48

w samej nawigacji może brakować pamięci na dodatkowe mapy. mam nuvi 250w z fabrycznie zainstalowanymi mapami UK pozostałą część map Europy i AutoMape Polski musiałem instalować na karcie SD 2GB
miniKOMP » Forum miniKOMP » Komputery i elektronika » GPS

Wszelkie znaki towarowe oraz handlowe użyte w serwisie miniKOMP są własnością odpowiednich firm i koncernów i zostały użyte tylko w celach informacyjnych.
SYMBIAN, UIQ and all Symbian and UIQ based marks and logos are trade marks of Symbian Limited. This website is not in any way endorsed or supported by Symbian Limited or UIQ Technology AB.
Administratorzy serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za wypowiedzi użytkowników opublikowane na stronach serwisu.
© miniKOMP :)