Login Hasło zapamiętaj
Loading
miniKOMP » Forum miniKOMP » Telefony » Windows Mobile
zapomniałem hasła c.d

Użytkownik

Tematów: 1

Wysłano: 2009-02-27, 19:26

mam spv m650 który kupiłem go od kolegi. niestety zapomniał on hasła blokady klawiatury. nie można nic zrobić. a nie mam również sterowników do niego. proszę o pomoc :-)

wielkie dzieki. ale wyskakuje mi komunikat This operation will delete all your personal data, and reset all setings to manufacturer default. press Send to restore manufacturer default(no właśnie tej części nie rozumiem co mam wysłać ;) or press other keys to cancel.

ok. wielkie dzięki działa. pozdrawiam

Edytowano 2009-02-28, 11:27 przez adamusik1

Administrator

TinyNET :)

Tematów: 53

Wysłano: 2009-02-27, 20:03

No to zostaje format. Chyba, ze ktoś ma lepszy pomysł, ale format to nic złego, a w sumie przyda się jak od kogoś go brałeś.

Wciskasz lewy przycisk funkcyjny jednocześnie z prawym funkcyjnym i reset rysikiem.
Potwierdzasz zieloną słuchawką.

Nie musisz mieć sterowników żadnych aby spv chodził Ci po formacie :]

Edytowano 2009-02-27, 20:04 przez Szejqer
Tiny Net is a death sentence, it's net and it's tiny...

Użytkownik

Tematów: 1

Wysłano: 2009-02-27, 20:05

Jakich sterowników? Wystarczy zainstalować Microsoft ActiveSync który jest darmowy i bez problemu połączysz maszyne z komputerem. Nie wiem, czy jest możliwość resetowania hasła, ale można spróbować wykonać hard reset, a robi się to tak:
Wyłącz telefon, naciśnij jednocześnie klawisze znajdujące się na prawo zielonej słuchawki i na lewo czerwonej, po czym wciąż je trzymając włącz urządzenie przyciskiem. Prawdopodobnie trzeba go przytrzymać.

Szejku, w tej wersji tak, jak napisałem, rysikiem nie zadziała.

Nie pisz pod pod postem, używaj opcji "edycja" :>

Edytowano 2009-02-27, 23:58 przez Popay

Administrator

TinyNET :)

Tematów: 53

Wysłano: 2009-02-28, 11:13

Cytat:

press Send to restore manufacturer default(no właśnie tej części nie rozumiem co mam wysłać ;) or press other keys to cancel.

Chodzi o to abyś potwierdził przywrócenie do ustawień fabrycznych, pewnie trzeba zieloną słuchawką potwierdzić.

Tiny Net is a death sentence, it's net and it's tiny...
miniKOMP » Forum miniKOMP » Telefony » Windows Mobile

Wszelkie znaki towarowe oraz handlowe użyte w serwisie miniKOMP są własnością odpowiednich firm i koncernów i zostały użyte tylko w celach informacyjnych.
SYMBIAN, UIQ and all Symbian and UIQ based marks and logos are trade marks of Symbian Limited. This website is not in any way endorsed or supported by Symbian Limited or UIQ Technology AB.
Administratorzy serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za wypowiedzi użytkowników opublikowane na stronach serwisu.
© miniKOMP :)