Wysłano: 2009-03-18, 18:16
Witam.Proszę o odpowiedzi osób obeznanych z tym telefonem. Otóż mając Nokię 6120cl w ustawieniach tematów mam opcję oszczędzania energii więc takie programy jak LargeTime czy cClock bez problemu mogę ustawić jako wygaszacz ekranu, ale niestety, mimo, że Samsung G810 wyposażony jest w ten sam OS co 6120cl to niestety o dziwo ma uboższe menu
W menu tematów nie ma nic o oszczędzaniu energii, a sam Samsung nie ma żadnego wygaszacza (prócz zupełnego wygaszenia ekranu) wbudowanego.Moje pytanie brzmi: czy jest jakikolwiek sposób by takie aplikacje jak LargeTime czy cClock działały na Samsungu G810 z OS 9.2 FP 1?Z góry dziękuję za wyczerpujące odpowiedzi.
Muminki Cię śledzą!
Muminki Cię znajdą,
zabiją i zjedzą!
W menu tematów nie ma nic o oszczędzaniu energii, a sam Samsung nie ma żadnego wygaszacza (prócz zupełnego wygaszenia ekranu) wbudowanego.Moje pytanie brzmi: czy jest jakikolwiek sposób by takie aplikacje jak LargeTime czy cClock działały na Samsungu G810 z OS 9.2 FP 1?Z góry dziękuję za wyczerpujące odpowiedzi.Edytowano 2009-03-18, 18:16 przez Popay
Muminki Cię widzą! Muminki Cię śledzą!
Muminki Cię znajdą,
zabiją i zjedzą!