Login Hasło zapamiętaj
Loading
miniKOMP » Forum miniKOMP » Telefony » Symbian S60
Samsung G810 a screensaver'y :/

Moderator

Stara gwardia

Tematów: 41

Wysłano: 2009-03-18, 18:16

Witam.

Proszę o odpowiedzi osób obeznanych z tym telefonem. Otóż mając Nokię 6120cl w ustawieniach tematów mam opcję oszczędzania energii więc takie programy jak LargeTime czy cClock bez problemu mogę ustawić jako wygaszacz ekranu, ale niestety, mimo, że Samsung G810 wyposażony jest w ten sam OS co 6120cl to niestety o dziwo ma uboższe menu :/ W menu tematów nie ma nic o oszczędzaniu energii, a sam Samsung nie ma żadnego wygaszacza (prócz zupełnego wygaszenia ekranu) wbudowanego.

Moje pytanie brzmi: czy jest jakikolwiek sposób by takie aplikacje jak LargeTime czy cClock działały na Samsungu G810 z OS 9.2 FP 1?

Z góry dziękuję za wyczerpujące odpowiedzi.

Edytowano 2009-03-18, 18:16 przez Popay
Muminki Cię widzą!
Muminki Cię śledzą!
Muminki Cię znajdą,
zabiją i zjedzą!
miniKOMP » Forum miniKOMP » Telefony » Symbian S60

Wszelkie znaki towarowe oraz handlowe użyte w serwisie miniKOMP są własnością odpowiednich firm i koncernów i zostały użyte tylko w celach informacyjnych.
SYMBIAN, UIQ and all Symbian and UIQ based marks and logos are trade marks of Symbian Limited. This website is not in any way endorsed or supported by Symbian Limited or UIQ Technology AB.
Administratorzy serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za wypowiedzi użytkowników opublikowane na stronach serwisu.
© miniKOMP :)