Wysłano: 2009-05-20, 12:36
Elo.Problem polega na tym, iż nagrywarka przez program Nero (od 7 do 9 - sprawdzałem na trzech wersjach) nie nagrywa mi danych na płyty DVD-R i DVD+R. Nagrywa mi na DVD-RW, ale na zwykłe płyty nie chce nagrywać
W czym może tkwić problem
? Sprawdzałem ustawienia Nero i wszystko wydaje się być w porządku. Program niby nagrywa, pokazuje komunikat, że ukończono z powodzeniem, a płyta pozostaje czysta
Problem ten występuje na notebooku z podpisu z systemem Vista. Jest jakiś alternatywny program do nagrywania płyt bym mógł sprawdzić czy z innym mi nagra?Muminki Cię widzą!
Muminki Cię śledzą!
Muminki Cię znajdą,
zabiją i zjedzą!
W czym może tkwić problem
? Sprawdzałem ustawienia Nero i wszystko wydaje się być w porządku. Program niby nagrywa, pokazuje komunikat, że ukończono z powodzeniem, a płyta pozostaje czysta
Problem ten występuje na notebooku z podpisu z systemem Vista. Jest jakiś alternatywny program do nagrywania płyt bym mógł sprawdzić czy z innym mi nagra?Muminki Cię widzą! Muminki Cię śledzą!
Muminki Cię znajdą,
zabiją i zjedzą!
Sam nie wiem czy to wina mojej nagrywarki czy coś się pochrzaniło w systemie (no bo nagrywać mogę tylko przez WMP na płyty DVD jednorazowego zapisu). Czy ktoś miał podobną sytuację? Co to może być? Nie chce mi się oddawać notebooka do serwisu