Login Hasło zapamiętaj
Loading
miniKOMP » Forum miniKOMP » Telefony » Windows Mobile
Czy ktos wie co sie stało z moim XDA ? Pomocy

Użytkownik

Tematów: 1

Wysłano: 2009-07-30, 22:54

Witam wszystkich mam problem z moim ( xda o2 ) pewnego razu taki kolo bawil sie moim telefonem i nagle sie wyłączył. Wkurzyłem sie na niego ale to muj kumpel. Teraz jak telefon się włącza to pokazuje sie tylko na wyświetlaczu O2 i nic więcej, telefon normalnie ładuje ale nie wykrywa USB pisze nieznane urządzenie a sterowników niezainstaluje bo z tym telefonem można sie połączyć tylko przez jeden program a program niewykrywa właśnie USB. Chciałem wgrać nowego windowsa bo w lombardzie mi tak doradzono ale niemoge sie połączyć przez USB, słyszałem też że trzeba wyjąć baterie i włożyć, ale jak odkręcam śrubki (są 4) to metalowa obudowa niechce sie odczepić. Prubowałem robić reset ale to nic niedaje bo w nim tylko sie testuje różne żeczy. A więc prosze pomóżcie bo ja sie aż tak nieznam, a myśle że wy coś o tym wiecie, podajcie jakieś spsoby na tego fona.

Administrator

TinyNET :)

Tematów: 53

Wysłano: 2009-07-31, 15:05

Robiłeś HARD RESET czy SOFT RESET ? Jeśli tylko soft to spróbuj hard.
Tiny Net is a death sentence, it's net and it's tiny...

Użytkownik

Wysłano: 2009-07-31, 20:10

Niewiem dokładnie czy robiłem HARD RESET czy SOFT RESET, rozkręciłem rysik i wcisnąłem nim ten guziczek do resetowania równocześnie wciskając przycisk włączania telefonu a tam mi sie pokazuje że różne żeczy moge testować np. głośność, nagrywanie, ram i inne żeczy ale to nic niedaje. Prosił bym o wytłumaczenie jak sie robi HARD RESET i SOFT RESET bardzo przydała by mi sie wasza pomoc. :] :] :]

Administrator

TinyNET :)

Tematów: 53

Wysłano: 2009-08-01, 08:15

A jaki dokładnie to jest model ? Sprawdz tutaj Link widoczny tylko dla zalogowanych
Hard reset wszystko kasuje i od nowa instaluje system, coś jak "format c" w windowsie :)

Edytowano 2009-08-01, 08:16 przez Szejqer
Tiny Net is a death sentence, it's net and it's tiny...

Użytkownik

Wysłano: 2009-08-01, 12:45

Model tego telefonu to XDA o2 (pocket pc).Domyślałem sie że HARD RESET to ten ktury jak z (C) wszystko formatuje ale jak sie go robi.
miniKOMP » Forum miniKOMP » Telefony » Windows Mobile

Wszelkie znaki towarowe oraz handlowe użyte w serwisie miniKOMP są własnością odpowiednich firm i koncernów i zostały użyte tylko w celach informacyjnych.
SYMBIAN, UIQ and all Symbian and UIQ based marks and logos are trade marks of Symbian Limited. This website is not in any way endorsed or supported by Symbian Limited or UIQ Technology AB.
Administratorzy serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za wypowiedzi użytkowników opublikowane na stronach serwisu.
© miniKOMP :)