Wysłano: 2009-10-28, 23:09
Witam kolegów,
chciałbym poprosić o poradę. Usiłuję zainstalować WM 6 lub WM 6.5 - takie posiadam.
Oryginalny system to WM 5. Bardzo dokładnie przeanalizowałem wątek o :..::POMOCY::.. Bootloader 1.01 na m5000 i problem
gdzie kolega Popay
dość precyzyjnie opisuje jak wejść w tryb bootloadera (pliki z wątku oczywiście posiadam).
I właśnie na tym etapie kończe zabawę z upgradem. Wg:Link widoczny tylko dla zalogowanych
a dokładnie tej części : Bootloader mode:
Disconnect from USB or shut down Active sync processes
While holding Record button(near reset) and Quick Launch(top) press Reset.
It will reboot and the following will appear STEPLDR:1.00.01 BOOT:1.00.04 MVB.
Next press Rotate button, otherwise it will exit bootloader.
USB disconnect message will appear.
Now shut down Activesync processes if haven't done already and connect USB, USB disconnect message will change to USB.Next, run mtty11a.
Select USB port, \\.\WCEUSBSH002 in my case
Terminal window opens, but unfortunately no messages or any prompt :(brakuje mi pliku " mtty11a "Czy ktoś wie może gdzie to mogę znaleźć?
chciałbym poprosić o poradę. Usiłuję zainstalować WM 6 lub WM 6.5 - takie posiadam.
Oryginalny system to WM 5. Bardzo dokładnie przeanalizowałem wątek o :..::POMOCY::.. Bootloader 1.01 na m5000 i problem
gdzie kolega Popay
dość precyzyjnie opisuje jak wejść w tryb bootloadera (pliki z wątku oczywiście posiadam).
I właśnie na tym etapie kończe zabawę z upgradem. Wg:Link widoczny tylko dla zalogowanych
a dokładnie tej części : Bootloader mode:
Disconnect from USB or shut down Active sync processes
While holding Record button(near reset) and Quick Launch(top) press Reset.
It will reboot and the following will appear STEPLDR:1.00.01 BOOT:1.00.04 MVB.
Next press Rotate button, otherwise it will exit bootloader.
USB disconnect message will appear.
Now shut down Activesync processes if haven't done already and connect USB, USB disconnect message will change to USB.Next, run mtty11a.
Select USB port, \\.\WCEUSBSH002 in my case
Terminal window opens, but unfortunately no messages or any prompt :(brakuje mi pliku " mtty11a "Czy ktoś wie może gdzie to mogę znaleźć?