Login Hasło zapamiętaj
Loading
miniKOMP » Forum miniKOMP » Ogólne
Problem z mikrofonem w PC (Vista)

Użytkownik

Tematów: 33

Wysłano: 2009-12-06, 13:51

Witam wszystkich po dlugiej nieobecnosci. Panowie mam maly problem z moja Vista w PC. Ogolnie to wszystko jest ok ale nie tak do konca. Mam problem z mikrofonem. Podlaczony mikrofon do mojego PC dziala i jest wszystko ok, moge rozmawiac przez Skype, jednak potrzebuje aby mikrofon byl do PC tak podlaczony aby dzwiek z mikrofonu bylo slychac w glosnikach. Wiem ze w XP jest taka opcja wlaczenia mikrofonu ale w Viscie tego niema, moze ktos wie jak to zrobic? Potrzebne mi to jest do Karaoke. Czytalem juz wiele tematow w necie na ten temat jednak bez skutku, nawet wedlug rad innych instalowalem juz dodatki SP1 i SP2 ale to tez nie pomoglo i niema opcji wlaczenia mikrofonu na glosniki. Prosze o pomoc
JaroFon SYMBIAN Black

Moderator

Stara gwardia

Tematów: 41

Wysłano: 2009-12-06, 16:20

Tu nie chodzi o Viste tylko o model karty dźwiękowej i jej oprogramowanie.
Muminki Cię widzą!
Muminki Cię śledzą!
Muminki Cię znajdą,
zabiją i zjedzą!

Użytkownik

Tematów: 33

Wysłano: 2009-12-06, 17:24

a jak moge sprawdzic jaka mam karte w PC? Moze sprobowalbym poszukac innego oprogramowania
JaroFon SYMBIAN Black
miniKOMP » Forum miniKOMP » Ogólne

Wszelkie znaki towarowe oraz handlowe użyte w serwisie miniKOMP są własnością odpowiednich firm i koncernów i zostały użyte tylko w celach informacyjnych.
SYMBIAN, UIQ and all Symbian and UIQ based marks and logos are trade marks of Symbian Limited. This website is not in any way endorsed or supported by Symbian Limited or UIQ Technology AB.
Administratorzy serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za wypowiedzi użytkowników opublikowane na stronach serwisu.
© miniKOMP :)