Login Hasło zapamiętaj
Loading
miniKOMP » Forum miniKOMP » Telefony
Nawigacja dla E52 !!??

Użytkownik

Tematów: 1

Wysłano: 2010-04-03, 11:09

Witam wszystkich,
mam taki problem kupiłem właśnie Nokie e52 i dodam że jestem kompletym laikiem jeśli chodzi o telefony z Symbian. Chciałbym Was prosić o rady jaką nawigację ściągnąć, gdzie ją można ściągnąć, jak zainstalować ją w telefonie, jak korzystać za darmo ?? ?

Wiem że dla niektórych to banał ale ja proszę o pomoc i info będę bardzo wdzięczny !

Pozdrawiam Łukasz.

Użytkownik

Tematów: 3

Wysłano: 2010-04-03, 12:19

Bez obrazy, ale wystarczy w google poszukać. Jest tego tam naprawde w cholere, przecież nikt za Ciebie nie będzie szukał i podawał na tacy. Co do nawigacji... każdy co innego poleca, więc najlepiej samemu przetestować. Nawigacje za "free" w google również znajdziesz, wystarczy poszukać.
Pozdrawiam :browar:

Użytkownik

Tematów: 5

Wysłano: 2010-04-04, 01:06

Podaj maila a wysle ci nawigacje

Użytkownik

Tematów: 6

Wysłano: 2010-04-06, 02:00

Akurat do e52 jest darmowa nawigacja ovi nokii. I dziala bez laczenia sie z netem. Wejdz na nokia.pl i poszukaj nawigacji. Napewno znajdziesz i jest wszystko prosto opisane co robic.
miniKOMP » Forum miniKOMP » Telefony

Wszelkie znaki towarowe oraz handlowe użyte w serwisie miniKOMP są własnością odpowiednich firm i koncernów i zostały użyte tylko w celach informacyjnych.
SYMBIAN, UIQ and all Symbian and UIQ based marks and logos are trade marks of Symbian Limited. This website is not in any way endorsed or supported by Symbian Limited or UIQ Technology AB.
Administratorzy serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za wypowiedzi użytkowników opublikowane na stronach serwisu.
© miniKOMP :)