Login Hasło zapamiętaj
Loading
miniKOMP » Forum miniKOMP » Telefony » Windows Mobile
MDA VARIO IV warto kupic ;)

Użytkownik

DM Maniac

Tematów: 20

Wysłano: 2010-04-20, 20:37

Postanowilem zakupic cos z nawigacja i mysle o tym
Link widoczny tylko dla zalogowanych
Co ewentualnie z wiekszym wyswietlaczem polecicie.dzieki za info :D
DM maniac

Moderator

Stara gwardia

Tematów: 41

Wysłano: 2010-04-29, 07:33

Skoro nic nie piszesz o cenie to zdecydowanie HTC HD2 (jeśli chcesz Windowsa).
Muminki Cię widzą!
Muminki Cię śledzą!
Muminki Cię znajdą,
zabiją i zjedzą!

Użytkownik

DM Maniac

Tematów: 20

Wysłano: 2010-05-11, 20:06

Heh wlasnie cena do 650 zl max ,w zasadzie myslalem nad HTC Dream (Era G1) HTC Magic i wlasnie nad HTC TP ale jednak chyba zostane z mysla przy kupnie HTC TP ze wzgledu na najlepsza nawigacje. Nie bawia mnie kombinacje z softami, telefon ma sluzyc do dzwonienia i tutaj wazne zeby byl glosny dzwonek bo w wiekszosci telefonow sa bardzo ciche dzwonki, do przegladania netu w drodze nieraz jak gdzies jade,w pracy, i w domu gdy lapek zajmnie zona, mp3 i radio w pracy oraz nawigacja w samochodzie. Niestety na androida jest tylko jedna dobra nawigacja Naviexpert a Auto Mapa jakos bardziej mi podchodzi,pozdro ;).Teraz jeszcze mysle nad zmiana na HTC Touch HD bo moze uda mi sie kupic za 100zl wiecej niz HTC TP .Za duzo tego wszystkiego :D
Edytowano 2010-05-11, 22:17 przez VIOLATOR
DM maniac

Użytkownik

Tematów: 3

Wysłano: 2010-05-12, 22:29

Nie wiem jak Naviexpert sobie radzi, ale ostatnio testowałem Sygic Mobile Maps na swoim samsungu i5700, nawet nieźle sobie śmiga, chciaż do AutoMapy dużo wg. mnie jej brakuje :-)
miniKOMP » Forum miniKOMP » Telefony » Windows Mobile

Wszelkie znaki towarowe oraz handlowe użyte w serwisie miniKOMP są własnością odpowiednich firm i koncernów i zostały użyte tylko w celach informacyjnych.
SYMBIAN, UIQ and all Symbian and UIQ based marks and logos are trade marks of Symbian Limited. This website is not in any way endorsed or supported by Symbian Limited or UIQ Technology AB.
Administratorzy serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za wypowiedzi użytkowników opublikowane na stronach serwisu.
© miniKOMP :)