Login Hasło zapamiętaj
Loading
miniKOMP » Forum miniKOMP » Telefony » Windows Mobile
Hard Reset XDA lli nie pomaga

Użytkownik

Tematów: 1

Wysłano: 2010-07-17, 16:34

Witam, jestem tu nowy i mam problem z password'em http://img215.imageshack.us/img215/5739/17072010806.jpg podobno hard reset rozwiązuje ten problem ale nie u mnie. W moim xda po hr następuje taka jak by kalibracja i coś się instaluje i dalej woła o pass. Pocket'a dostałem od kolegi który znalazł go na basenie w Anglii, posiadam do niego tylko ładowarkę z przejściówką, żadnych kabli pod kompa. Może istnieje jakiś samoinstalujący się program - lekarstwo na tę dolegliwość instalowany z karty sd bo takową posiadam również.

Użytkownik

Tematów: 3

Wysłano: 2010-07-17, 23:24

Jeśli na 100% był to HR, a nie MR to zmień rom. O ile się nie myle, to zmiane romu można również wykonać z karty pamięci :P
Ten HR robisz bez karty, czy z kartą pamięci? Całkiem możliwe, że program siedzi na karcie i sam się po formacie instaluje. Zrób HR bez karty i przy uruchomianiu jej nie wkładaj, i zobacz co się dzieje. Jeśli problem jest nadal to zmień rom, jeśli problemu nie ma to wyczyść karte pamięci.
Edytowano 2010-07-18, 09:53 przez carbini

Użytkownik

Tematów: 1

Wysłano: 2010-07-18, 14:34

Nie chce mi zatrybić z tej karty albo coś źle robię. Może ktoś by podał jakąś instrukcje i link z tym romem do ściągnięcia bo być może mam zły. No i czy ten tryb bootloadera to takie coś kiedy na wyświetlaczu widnieje napis na górze "Serial" a na dole "v 1. 01"? :help:
Edytowano 2010-07-24, 23:37 przez przemo2o1o
miniKOMP » Forum miniKOMP » Telefony » Windows Mobile

Wszelkie znaki towarowe oraz handlowe użyte w serwisie miniKOMP są własnością odpowiednich firm i koncernów i zostały użyte tylko w celach informacyjnych.
SYMBIAN, UIQ and all Symbian and UIQ based marks and logos are trade marks of Symbian Limited. This website is not in any way endorsed or supported by Symbian Limited or UIQ Technology AB.
Administratorzy serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za wypowiedzi użytkowników opublikowane na stronach serwisu.
© miniKOMP :)