Użytkownik
Tematów: 10
Użytkownik
![]()
Tematów: 3
Użytkownik
Tematów: 0
Ma swoje zalety jak i wady, jak wszystko
Przy okazji, polecam Ci rowniez strone Link widoczny tylko dla zalogowanych.
Użytkownik
Użytkownik
Wieszaly i wieszaja sie egzemplarze posiadajace wczesniejszy soft oraz te, ktore zostaly pozbawione oryginalnego systemu, czyli firmowane (brandowane) przez Orange.
Ich soft jest wrecz tragiczny i prawde powiedziawszy jeszcze nie slyszalem na jego temat dobrego slowa.
Od dluzszego czasu dostepne oryginalne oprogramowanie jest bardzo dobre, a najnowsze wrecz wysmienite.
Oczywiscie nie jest pozbawione wad. Ale nie ma rzeczy doskonalych, no moze poza mna
Najnowszy soft jest bardzo szybki i stabilny, o czym przekonasz sie czytajac wypowiedzi osob posiadajacych go ba swoich smartfonach.
Od siebie dodam, ze nim kupie jakikolwiek sprzet robie bardzo staranne i gruntowne rozeznanie, mimo ze znam dany sprzet.
Tak bylo rowniez w przypadku SE P990i. Tak bedzie z kazdym nastepnym.
Przetestowalem WLAN, GPRS, aparat etc., wszystko dziala tak jak powinno.
Jedyne, czego nie sprawdzilem w dzialaniu to UMTS, ale w mojej okolicy jeszcze nawet nie wiedza co to jest i po co..
Użytkownik
![]()
Użytkownik
![]()
Użytkownik
Użytkownik
Użytkownik
. Dodatkowo z zupelnie innej branzy (telewizorow), w kwestji rozmiarow ekranika , w zwiazku z szalem na "HD ready" pelnym HD itd. zostaly przeprowadzone badania . Co dla przecietnego odbiorcy jest wazniejsze czy wielkosc wyswietlanego obrazu , czy tez jego rozdzielczosc , no i niestety/stety pozytywniejsze odczucia powoduje wiekszy "obraz" (kina i "bitwa pod grunwaldem" Matejki rulez) , oczywiscie PPC to nie TV , a uzytkownicy PPC do przecietnych nie naleza ;)Użytkownik
Nie zgodze sie z Twoim stwierdzeniem, ze uzytkownicy ppc nie naleza do przecietnych, bo jest wrecz odwrotnie.
A jak patrze na logike wypowiedzi co poniektorych, to czasami mam wrazenie, ze ponizej
Kaxdy dzien czytam wiadomosci, komentarze i posty na pdaclub.pl, wiec mam jako takie rozeznanie...
Wizard i jego pochodne, dobry sprzet, ale juz delikatnie mowiac przestarzaly.
Pomysl nad M700.
SE P990i aktualnie jest bardzo dobrym i funkcjonalnym urzadzeniem, a jesli wezmiesz pod uwage informacje, co prawda na te chwile bedace bardziej w formie plotki, ze prawdopodobnie bedzie mozliwy upgrade do najnowszej wersji symbiana, a co za tym zdecydowanie zwiekszy sie komfort i mozliwosci, to zaczyna sie robic bardzo ciekawie
Użytkownik
![]()
Użytkownik
Tematów: 6
Użytkownik
Użytkownik
Użytkownik
Dziekuje
Nie konstruuje opinii na temat czegokolwiek po kilkuminutowej zabawie z czyims telefonem.
Fak, ze zle zrozumiales tresc posta, ktory wskazywal na problemy z P990, a nie P990i, ktory obecnie znajaduja sie w sprzedazy
A temat dotyczy P990i, a nie P990
Jak sam widzisz, on nawet tego nie zrozumial...@Rozyczka - Kolega, o ktorym piszesz nie potrafi dyskutowac, tylko obrazac i zniewazac innych.
Ty natomiast piszesz posta pod postem, co stanowi lamanie wszelkich regul panujacych na forach internetowych
Wypowiadam sie majac w rece SE P990i, a nie bazujac na opiniach innych, a to podstawowa roznica miedzy mna, a drugim dyskutantem.Pomijam fakt zerowej znajomosci netykiety z jego strony.
Użytkownik
![]()
Tematów: 9
Nie wiem ile w tym prawdy bo jeszcze nie mialem okazji go testowac.
Jednak weglug samych danych technicznych to moim zdaniem SE serii P cafaja sie wzgledem np. Nokii ktora ostatnio robi duze kroki do przodu.
Za czasow P800/P900 nie bylo zadnej nokii ktora moglaby im dorownac.
Gdy pojawil sie P910i to nie byl juz taki bezkonkurencyjny jak poprzednie modele z powodu np. braku chociazby EDGE i ze swoja kamera VGA nie byl niczym fascynujacym.
Gdy na rynku pojawil sie P990i to w sprzedazy byly juz Nokie ktore mialy to samo a nawet wiecej niz on.
Z mojego punktu widzenia to zloty okres SE serii P juz dawno minal a mnie zostaly jedynie wspomnienia z okresu gdy mialem P800 i P910i...
Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują
Albert Einstein
Użytkownik
Tematów: 13
Użytkownik
Pytales jaki jest, wiec napisalem, co o nim sadze i jak sie sprawuje.
Uwazasz, ze lepsza Nokia, bierz Nokie, obys nie zalowal, oby...
Jakis czas temu zaczytalem sie w tematach dotyczacych Nokii, nawet tych najnowszych za niecale 3000zl i musze stwierdzic, ze jestem przerazony.
Ale to tez tylko na podstawie opinii innych lub bardziej problemow jakie maja z Nokiami.
Doszedlem do wniosku, ze jesli mialbym zmieniac P990i na cos innego, to tylko na pocketa z rodzaju x500, czy M700.@FUX - Marnie Ci idzie to moderowanie, wybacz szczerosc.
Pozwalasz na obrazanie innych w swoim dziale? Wczytaj sie troszke w temat i przemysl to prosze.
W przeciwnym razie bedzie tu nieprzyjemnie, a chyba nie o to chodzi, prawda?uwagi co do mojej pracy prosze kierowac do adminow - staram sie wywiazywac z ich zalecen odnosnie moderowania MK Uwagi kieruje personalnie do Ciebie i nie bede tego zmienial.
Jesli jednak nie potrafisz badz nie chcesz powaznie zajac sie tym, co robisz, to przykro mi. Podobno zaczyna sie tu wszystko od nowa, szkoda tylko, ze na stary sposob.
W zwiazku z tym nie jestem pewny, czy chce w tym brac udzial, wiec zapewne zostawie Was w swoim towarzystwie./Pieka
Użytkownik
![]()
Cytat:
@PiXel - Bazujesz na opiniach innych, Twoja sprawa.Pytales jaki jest, wiec napisalem, co o nim sadze i jak sie sprawuje.
Uwazasz, ze lepsza Nokia, bierz Nokie, obys nie zalowal, oby...
Jakis czas temu zaczytalem sie w tematach dotyczacych Nokii, nawet tych najnowszych za niecale 3000zl i musze stwierdzic, ze jestem przerazony.
Ale to tez tylko na podstawie opinii innych lub bardziej problemow jakie maja z Nokiami.
Doszedlem do wniosku, ze jesli mialbym zmieniac P990i na cos innego, to tylko na pocketa z rodzaju x500, czy M700.
To nie ja pisalem temat
Ja nic nie uwazam ani nie twierdze tylko stwierdzam fakt, ze SE cofa sie wzgledem Nokii pod wzgledem funkcjonalnosci i to nie ulega watpliwosci.Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują
Albert Einstein
Użytkownik
![]()
Cytat:
Nokia zawsze byla w tyle pod wieloma wzgledami i obecnie nie jest inaczej.Kiedys byla, ale jak juz pisalem zrobila ogromny krok do przodu.
Powiedz np. w czym P990i jest lepszy od N95
Bo odpowiedz brzmi - w niczym.
N95 bije na glowe P990i pod kazdym wzgledem.
Za czasow P800/900 nie bylo takiego przypadku.pixel@minikomp.com
Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują
Albert Einstein
Użytkownik
Tematów: 13
Użytkownik
Użytkownik
![]()
nie robie z tego tele komputera, uzytkuje go ostro. ps.o upadkach kilkunastu nie wspomne
chodzi bez zarzutu.. a wyglad.. hmm oki. brakuje mi w nim cholernie zamocowania na pasek
Użytkownik
wiecej RAMu i rozdzielczosc wyswietlacza. A propos wyswietlacza to wszyscy co sie go tutaj czepiacie ze mniejszy to przeciez on wciaz ma ta sama przekatna 2,8 cala wiec wcale mniejszy nie jest
Najnowszy soft jest bardzo stabilny i lepiej gospodaruje pamiecia na dowod tego podam ze na E70 po uruchomieniu 2 aplikacji w javie bylo koniec jazdy a tutaj nie ma tego problemu mimo mniejszej ilosci RAMu. Brak EDGE to fakt ale jest UMTS a ze ja mam ten zasieg wiec nie narzekam, no i ma WIFI. Zdjecia wychodza calkiem niezle ale jest oczywiste ze zaden fon nie zastapi dorego aparatu, a na takie przypadkowe uzytkowanie zupelnie jest wystarczajacy. Coz moglbym powiedziec w tej chwili nie widze sensu i modelu na ktory bylby sens sie przesiasc i poki co czekam na nastepce serii P, ktory ma sie ukazac w 2008 roku.Użytkownik
Tematów: 2
~ Sony Ericsson P1i ~ Pentagram PathFinder P3100 ~ HBH-608 ~
Użytkownik
Tematów: 4
Użytkownik
Użytkownik
Tematów: 2
Użytkownik
![]()
Tematów: 5
ja mam najnowszy z strony SE zero zawiechow wszystko smiga az milo
telefon super duza odskocznia od se p910i w ogole calkowicie inna klasa mamy i umts i wi fi i dobry aparat
Jarek nie bluzgaj
Użytkownik
![]()
Tematów: 5
SYMBIAN, UIQ and all Symbian and UIQ based marks and logos are trade marks of Symbian Limited. This website is not in any way endorsed or supported by Symbian Limited or UIQ Technology AB.
Administratorzy serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za wypowiedzi użytkowników opublikowane na stronach serwisu.
© miniKOMP :)