Wysłano: 2007-06-26, 18:41
na stronie heyah pojawiło się info o mms po 3 gr co wy na to
Link widoczny tylko dla zalogowanych
Link widoczny tylko dla zalogowanychUżytkownik
Tematów: 15
Link widoczny tylko dla zalogowanychUżytkownik
Tematów: 10
Administrator
![]()
TinyNET :)
Tematów: 53
Użytkownik
Tematów: 0
Użytkownik
Tematów: 15
Użytkownik
Tematów: 10
Auuu chlip chlip chlip musiałem wtedy wysyłać fotki w mms na mój mail, aby te fotki potem w kawiarence internetowej oglądać i podziwiać na monitorze kompa, bo wtedy sonyericssony miały wyświetlacze 100x 80pix, więc nic nie było widać, co jest na zdjęciu, dopiero na monitorze wyglądały super
Ech, ale wtedy chlip chlip auuu straciłem tyle kasy! Kto to widział- mms za 4zł! Wrrr Ale pamiętam jak pierwszy raz z zamówiłem sobie w eranet skrzynkę mail za 4zł i wysłałem tam fotki z sonyericssona t300, a potem szybko poleciałem do kawiarenki internetowej i tam w mojej skrzynce otworzyłem te fotki i nagle zamiast zamazanych piksli na wyświetlaczu t300, to na monitorze kompa zobaczyłem piękny rynek mego miasta i na około kamienice całe w słońcu- cudny kolorowy obraz (bo przy architektorze wystarczy mała ilość piksli), a reszta zdjęć też była super, to wtedy latałem po całej kawiarece i zmuszałem ludzi do oglądania i cały czas mówiłem- patrzcie jakie fajne zdjęcia, to ja je zrobiłem tym oto zwyczajnym telefonem, to genialne, że telefonem takie zdjęcia można robić! Ludzie odchodzili od komputrerow i podziwiali moje fotki, a potem to już z ulicy zgarnialem ludzi do kawiarenki i dalej pokazywałem mój telefon i fotki na monitorze, ech, to były czasy... No i te mms za 4zł wrrrr, ale potem nagle pojawił się mmspiwo, czy coś podobnego i mms na mail był już darmowy cha cha cha, ale era musiała się wtedy wqr.ać :)