Login Hasło zapamiętaj
Loading
miniKOMP » Forum miniKOMP » Telefony » Operatorzy i usługi
mms w heyah po 3 gr

Użytkownik

Tematów: 15

Wysłano: 2007-06-26, 18:41

na stronie heyah pojawiło się info o mms po 3 gr co wy na to ??

Link widoczny tylko dla zalogowanych

Użytkownik

Tematów: 10

Wysłano: 2007-06-28, 17:06

pod podanym linkiem jest tylko info, że aby efektywnie przeglądać ich strony, to trzeba coś tam mieć, jest też napis- mms za 3gr. Ech, żeby to była prawda, bo to jest super rzecz dla tych, co umieją, oraz dla tych co mają możliwość używania mms, bo przecież jeden mms jest tak, jak chyba sto sms, do tego można wrzucić fotke i jeszcze coś powiedzieć swoim głosem, bo jest ogromną różnica, gdy w sms wyznamy- kocham cię, a gdy w mms swoim głosem powiemy namiętnie i czule- umm, um, kooochammm, umm ciiiię, oooch!

Administrator

TinyNET :)

Tematów: 53

Wysłano: 2007-06-28, 17:28

Tekst ze strony:
OBNIŻKA CENY MMS-A OBEJMUJE WSZYSTKICH UŻYTKOWNIKÓW HEYAH I TRWA OD 25 CZERWCA DO 25 WRZEŚNIA 2007 ROKU.
Tiny Net is a death sentence, it's net and it's tiny...

Użytkownik

Tematów: 0

Wysłano: 2007-06-28, 17:55

Jesli to fakt-to by byla ciekawa oferta

Użytkownik

Tematów: 15

Wysłano: 2007-06-30, 12:37

Ja wysyłalem i zgadza się są po 3 gr

Użytkownik

Tematów: 10

Wysłano: 2007-06-30, 22:19

A ja (chlip chlip) pamiętam (chlip chlip) jak za każdy mms płaciłem ech (chlip chlip chlip( aż 4zł !! Auuu chlip chlip chlip musiałem wtedy wysyłać fotki w mms na mój mail, aby te fotki potem w kawiarence internetowej oglądać i podziwiać na monitorze kompa, bo wtedy sonyericssony miały wyświetlacze 100x 80pix, więc nic nie było widać, co jest na zdjęciu, dopiero na monitorze wyglądały super :) Ech, ale wtedy chlip chlip auuu straciłem tyle kasy! Kto to widział- mms za 4zł! Wrrr Ale pamiętam jak pierwszy raz z zamówiłem sobie w eranet skrzynkę mail za 4zł i wysłałem tam fotki z sonyericssona t300, a potem szybko poleciałem do kawiarenki internetowej i tam w mojej skrzynce otworzyłem te fotki i nagle zamiast zamazanych piksli na wyświetlaczu t300, to na monitorze kompa zobaczyłem piękny rynek mego miasta i na około kamienice całe w słońcu- cudny kolorowy obraz (bo przy architektorze wystarczy mała ilość piksli), a reszta zdjęć też była super, to wtedy latałem po całej kawiarece i zmuszałem ludzi do oglądania i cały czas mówiłem- patrzcie jakie fajne zdjęcia, to ja je zrobiłem tym oto zwyczajnym telefonem, to genialne, że telefonem takie zdjęcia można robić! Ludzie odchodzili od komputrerow i podziwiali moje fotki, a potem to już z ulicy zgarnialem ludzi do kawiarenki i dalej pokazywałem mój telefon i fotki na monitorze, ech, to były czasy... No i te mms za 4zł wrrrr, ale potem nagle pojawił się mmspiwo, czy coś podobnego i mms na mail był już darmowy cha cha cha, ale era musiała się wtedy wqr.ać :)
miniKOMP » Forum miniKOMP » Telefony » Operatorzy i usługi

Wszelkie znaki towarowe oraz handlowe użyte w serwisie miniKOMP są własnością odpowiednich firm i koncernów i zostały użyte tylko w celach informacyjnych.
SYMBIAN, UIQ and all Symbian and UIQ based marks and logos are trade marks of Symbian Limited. This website is not in any way endorsed or supported by Symbian Limited or UIQ Technology AB.
Administratorzy serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za wypowiedzi użytkowników opublikowane na stronach serwisu.
© miniKOMP :)