Login Hasło zapamiętaj
Loading
miniKOMP » Forum miniKOMP » Komputery i elektronika
Szkola hakerow

Użytkownik

Tematów: 30

Wysłano: 2007-07-11, 21:13

Jak myslicie warto to kupic czy raczej to jakas sciemaLink widoczny tylko dla zalogowanych

Administrator

TinyNET :)

Tematów: 53

Wysłano: 2007-07-11, 21:33

Bodzar to samo i więcej znajdziesz w internecie. Jedyne co jest dobre w tym wydaniu to to, że jest skondensowane i w jednym miejscu :)
Właśnie przeczytałem troche z tej strony i goście są niezłymi marketingowcami :D Listy od rzekomych klientów są dosyć śmieszne :) Zestaw wygląda nieźle, ponad 200 minut filmów, książka ponad 400 stron... ale jakoś dziwne mam uczucie co do tego wszystkiego... Jak byś kupił to daj znać bo ciekaw jestem jak to wygląda.
Edytowano 2007-07-11, 21:49 przez Szejqer
Tiny Net is a death sentence, it's net and it's tiny...

Użytkownik

Tematów: 9

Wysłano: 2007-07-11, 22:18

Tego typu zestawy sa smieszne.
Radze zapoznac sie z jekimis jezykami programowania a z czasem sam poznasz rozne ciekawe sposoby... ;) :>

Poczytaj sobie np. Link widoczny tylko dla zalogowanych

Edytowano 2007-07-11, 22:28 przez PiXel
pixel@minikomp.com
Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują
Albert Einstein

Użytkownik

Tematów: 4

Wysłano: 2007-07-13, 12:18

@pixel ma raje bez znajomosci podstaw(język programowania, termonologia) nie ma sensu kupno poradnika...
http://www.speedreport.de/napping-tools/info_468x60.gif

Niegrzeczny Tinky-Winky...http://img245.imageshack.us/img245/585/imagelc1.gif

Użytkownik

Tematów: 5

Wysłano: 2007-10-23, 14:10

Kupiłem ,mam i....
hmmm wiec krótko, ogólnie to jest wielka lipa, wydawca zainteresowany tylko zyskiem, reklama
dla sprzedaży, wartość realna mizerna,
dane i informacje są bardzo już przestarzale, forum działa czasem ale są na nim głownie dzieciaki które marzą o "shakierowaniu" ;) GG albo czyjegoś e maila.
Zagadnienia są na średnim poziomie coś ok 2 klasy informatyki, dlatego dla kogoś bez podstaw
informatyki, sieci i linuksa to czarna magia.
Filmy nie są zgodne z treścią podręcznika.
Przesławny SSO to zwykła spersonalizowana wersja Slax z dodatkiem kilku programów sniffujacych.
To miedzy innymi sprawia problem początkującym ze jest to wersja Live Linuksa.
Nie maja pojęcia jak go uruchomić nie mówiąc o ustawieniu połączenia sieciowego.
Wszystko można znaleźć w sieci w dużo nowszych wersjach, bez zbytniej fatygi.
Jak chodzi o hacking, to znam dużo więcej bardzo ciekawych miejsc w necie gdzie można się naprawdę wiele nauczyć.
:->
Edytowano 2007-10-23, 14:16 przez karson
Karsonjey.
miniKOMP » Forum miniKOMP » Komputery i elektronika

Wszelkie znaki towarowe oraz handlowe użyte w serwisie miniKOMP są własnością odpowiednich firm i koncernów i zostały użyte tylko w celach informacyjnych.
SYMBIAN, UIQ and all Symbian and UIQ based marks and logos are trade marks of Symbian Limited. This website is not in any way endorsed or supported by Symbian Limited or UIQ Technology AB.
Administratorzy serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za wypowiedzi użytkowników opublikowane na stronach serwisu.
© miniKOMP :)