Login Hasło zapamiętaj
Loading
miniKOMP » Forum miniKOMP » Telefony » Symbian S60
Tomb Raider z N-Gage i N6680?

Użytkownik

Tematów: 1

Wysłano: 2007-07-20, 07:06

Ściągnąłem tą grę z rosyjskiej strony WAP. Jest zapakowana jako archiwum zip z folderami. Pliki rozpakowałem i poumieszczałem w sugerowanych folderach. Jednak przy probie uruchomienia wyskakuje 'Blad systemu!'. Czy ktos moze mi pomoc uruchomic ta gre na N6680?

Użytkownik

Tematów: 9

Wysłano: 2007-07-20, 07:12

A czy na tej stronie bylo info, ze ten Tomb Raider bedzie chodzil na OS 8.x ??
Bo z tego co slyszalem to Tomb Raider z N-Gage'a nie dziala na OS 8.x :/
pixel@minikomp.com
Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują
Albert Einstein

Użytkownik

Tematów: 1

Wysłano: 2007-07-20, 11:22

W archiwum jest plik txt po rosyjsku, w ktorym jest napisane, ze na 100% idzie na 6630. Zagladal na stare MK taki spec od N-Gage, ale nie pamietam juz nick'a...

Użytkownik

Tematów: 9

Wysłano: 2007-07-20, 11:58

No wiec jezeli chodzi na OS 8.x to prawdopodobnie powstaje jakas kolizja np z inna gra N-Gage lub aplikacja.
Np na 6600 jest tak, ze czasem cos koliduje mi z gra Call Of Duty rowniez z N-Gage'a i wywala blad systemu gdy probuja ja uruchomic (to pewnie jakies kolizje w katalogu system/data bo gry N-Gage sporo ingeruja w ten katalog).
Po hard resecie jest zawsze ok, ale z czasem gdy instaluje inne aplikacje to po pewnym czasie Call Of Duty juz nie chodzi...
Zrob hard reset i wrzuc te gre na czystego fona to jest wieksze prawdopodobienstwo, ze uda sie ja uruchomic.
Jezeli to nie pomoze to znaczy, ze gra nie pojdzie na 6680 bo moze na OS 8.0 (np 6630) dziala a na 6680 (OS 8.1) juz nie...
Edytowano 2007-07-20, 12:02 przez PiXel
pixel@minikomp.com
Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują
Albert Einstein
miniKOMP » Forum miniKOMP » Telefony » Symbian S60

Wszelkie znaki towarowe oraz handlowe użyte w serwisie miniKOMP są własnością odpowiednich firm i koncernów i zostały użyte tylko w celach informacyjnych.
SYMBIAN, UIQ and all Symbian and UIQ based marks and logos are trade marks of Symbian Limited. This website is not in any way endorsed or supported by Symbian Limited or UIQ Technology AB.
Administratorzy serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za wypowiedzi użytkowników opublikowane na stronach serwisu.
© miniKOMP :)