Login Hasło zapamiętaj
Loading
miniKOMP » Forum miniKOMP » Telefony » Symbian S60
Prosba o gadzety dla laikow

Użytkownik

Tematów: 5

Wysłano: 2007-08-10, 06:18

Tu bym prosil o stawianie prosb na programy,gry,tematy dla symbiana a dobrych userow o pomoc (np.we wstawianie linkow).Nie kazdy jest obeznany z symbianem,nie kazdy tez musi znac angielski,wiec tytuly programow nie wiele mu mowia.Jesli temat topika jest zly niech wtedy np. mod decyduje czy go nawet usunac 9ale nie przenosic gdzies indziej). :>

Użytkownik

Tematów: 4

Wysłano: 2007-08-11, 12:58

wg mnie najlepsza stronka z softemLink widoczny tylko dla zalogowanych wymagana rejestracja , ale warto , wszystkie aplikacje sa opisane i są skriny, z poziomu telefonu polecam mobilust.net
http://www.speedreport.de/napping-tools/info_468x60.gif

Niegrzeczny Tinky-Winky...http://img245.imageshack.us/img245/585/imagelc1.gif

Użytkownik

Tematów: 0

Wysłano: 2007-08-11, 13:40

to jesli nie zna pare podstawowych slow angola i nie wie co to plik i folder to niech nie bierze sie z instal progsow.

Użytkownik

Tematów: 1

Wysłano: 2007-08-11, 16:09

Dziwna teoria,to jesli sie tego nie wie to nie instalujemy programow? Ja 2 lata temu zaczynalem od 0 z symbianem,musialem tez sie wszystkiego uczyc i prosic o pomoc.

Użytkownik

Wysłano: 2007-08-11, 22:18

Nie zawsze nazwa programu mowi co on soba przedstawia czy do czego sluzy...jak ktos nie ma iplusa,ryczaltu czy innego taniego sposobu na wap to niezle go wyniesie rachunek jak wszystko bedzie sprawdzal za nim cos konkretnego zainstaluje.I po to mysle jest m.in. ten topic :cool:

Użytkownik

Tematów: 7

Wysłano: 2007-08-12, 00:17

gnd juz sie zarejestrowalem i nic z tego...
mam taki komunikat Board Message
Sorry, an error occurred. If you are unsure on how to use a feature, or don't know why you got this error message, try looking through the help files for more information.
The error returned was:
Sorry, but you do not have permission to use this feature. If you are not logged in, you may do so using the form below if available.

co mam dalej z tym zrobic?

Użytkownik

Wysłano: 2007-08-12, 12:38

Tez mam komunikat: The error returned was:Sorry, but you do not have permission to use this feature. If you are not logged in, you may do so using the form below if available. Nic nie idzie zrobic. :( :placze:

Ups,cos porobilem i mam dostep do wielu rzeczy.Trzeba bylo tylko wpisac kod cyfrowy user ID i odpowiedni klucz (przyszlo to mailem)

Edytowano 2007-08-12, 13:49 przez FUX
miniKOMP » Forum miniKOMP » Telefony » Symbian S60

Wszelkie znaki towarowe oraz handlowe użyte w serwisie miniKOMP są własnością odpowiednich firm i koncernów i zostały użyte tylko w celach informacyjnych.
SYMBIAN, UIQ and all Symbian and UIQ based marks and logos are trade marks of Symbian Limited. This website is not in any way endorsed or supported by Symbian Limited or UIQ Technology AB.
Administratorzy serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za wypowiedzi użytkowników opublikowane na stronach serwisu.
© miniKOMP :)