) ktory nacial sie na HTC Alpine (roznica to Wifi i aparat) i chce wgrac Windowsa od Himalaya. # Himalaya: Qtek 2020 / Qtek 2060 / Dopod 696 / Dopod 696i / O2 Xda II / T-Mobile MDA II / i-mate Pocket PC Phone Edition / Orange SPV M1000 / Vodafone VPA / Telefonica TSM500 / Krome Navigator F1
# Alpine: Qtek 2020i / Dopod 699 / O2 Xda IIi / i-mate PDA2 / Orange SPV M1500 / Orange SPV M2500To zdanie usunieto z Wiki: "The HTC Alpine is a faster HTC_Himalaya with a better camera (but the pictures are the ugliest ever seen, even though its a 1.3 mega pixel) and with Wi-Fi support.
nbf files are encoded in a different way".Nie ma szans na zmiane Windowsa u Ciebie.
Do zmiany Windowsa trzeba odlaczyc ActiveSync. (przy okazji dobrze ze tego nie zrobiles bo ładowoanie WM6.1 od Himalaya do Alpine mogłoby uśmiercic płytę główna). BTW: nie krzycz na forum (uzywaj małych liter)
HTC Himalaya wm6.1 HTC Polaris wm6.1
HTC BlueAngel wm6 HTC Wizard wm6
HTC Wizard wm6 HTC Ameo wm6 HTC Wallaby wm2k3
HTC Prophet wm6 XDA Zest wm6
Siemano rasa.. wiem że temat nieco stary ale mam nadzieje że ktoś tu zajrzy z kumatych i odpowie mi na pytanko.. jak zainstalować WM6 na ppc medion model: Mdppc 100 ( MD 5951) obecnie jest tam obecny angielski WM 2003.. proszę bardzo o pomoc.. Z góry dzięki i pozdrawiam..