Login Hasło zapamiętaj
Loading
miniKOMP » Forum miniKOMP » Telefony » Symbian S60
Nokia N70 zalany padł głosnik

Użytkownik

Tematów: 13

Wysłano: 2007-10-12, 15:21

witam.. padł mi głosniczek ten malutki do rozmowy bardzo cichutko slychac prawie wcale da sie cos z tym zrobic? ,caly tel został zalany ale rozebralem wyczyscilem wysuszyłem i obudził sie jedyny problem to ten mały głosniczek no i wyswietlacz jakos brudnawy ale nieda sie wyczyscic bo to w srodku lcd jest, jaka cena moze byc głosniczka w salonie lub komis np i sam dam rade go wstawic ?? ? czy lepiej niech serwis to robi
HP Pavilion dv7-1080ew///Windows Vista? Home Premium z pakietem SP1 (32-bitowy)///Intel? Centrino? 2 Core 2 Duo P9400 2.53Ghz 1066FSB 6 MB L2 cache///dual-channel 4096 MB DDR2///Nvidia GeForce 9600M GT 512 MB///Dysk twardy SATA 500 GB (2 x 250 GB)

Użytkownik

Tematów: 1

Wysłano: 2007-11-10, 19:29

no na allegro.pl wyswietlacz juz kupisz za 95zl + koszt przesylki a, co do glosniczka to loknij u siebie jak go wyjmiesz z tela to lepiej kup glosniczek za 5.99zl i wsadz a, z tego co wiem to proscizna jest wymienic glosniczek bo szkoda dawac komisowi kase za wymiane glosniczka :)
Zapraszam http://mobiportal.pl/
miniKOMP » Forum miniKOMP » Telefony » Symbian S60

Wszelkie znaki towarowe oraz handlowe użyte w serwisie miniKOMP są własnością odpowiednich firm i koncernów i zostały użyte tylko w celach informacyjnych.
SYMBIAN, UIQ and all Symbian and UIQ based marks and logos are trade marks of Symbian Limited. This website is not in any way endorsed or supported by Symbian Limited or UIQ Technology AB.
Administratorzy serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za wypowiedzi użytkowników opublikowane na stronach serwisu.
© miniKOMP :)