Login Hasło zapamiętaj
Loading
miniKOMP » Forum miniKOMP » Telefony
Nokia E65 PROBLEM ! Czy ktos mógłby pomóc ?

Użytkownik

Tematów: 1

Wysłano: 2007-10-21, 10:46

Witam wszystkich.

Od 2 tygodni jestem posiadaczem Nokii E65 i do dziś byłem bardzo zadowolony z telefoniku, bardzo fajne i przydatne funkcje, ciekawy wygląd. Dziś powstał pierwszy problem. Przy zamykaniu klapki kilka razy w ciągu dnia telefon się wyłączył. Czy komus się to przydarzyło i jeśli tak to w czym tkwi problem ? Można sobie jakoś z tym samemu poradzić czy pozostaje serwis gwarancyjny ?

Dziękuje za wszyekie odpowiedzi.. pozdrawiam Luki

Użytkownik

Tematów: 1

Wysłano: 2007-11-12, 16:21

Możliwe ze to cos z systemem i mega reset pomoże. A jak już chcesz na gwarancje oddać to oddaj na rejkoime lub niezgodność towaru z usługa.

Administrator

Alohaaaaaaaa

Tematów: 65

Wysłano: 2007-11-22, 10:29

Ja tez walcze z nokia e65, ten telefon to jest jedna wielka porazka. W moim wypadku gubi zasieg lub podczas proby dzwonienia mam komunikat że sieć jest pełna. Telefon był juz w Sacel Polska z 4 razy i ciągle to samo. Cholery można już dostać.
Latam nago na dworze...
miniKOMP » Forum miniKOMP » Telefony

Wszelkie znaki towarowe oraz handlowe użyte w serwisie miniKOMP są własnością odpowiednich firm i koncernów i zostały użyte tylko w celach informacyjnych.
SYMBIAN, UIQ and all Symbian and UIQ based marks and logos are trade marks of Symbian Limited. This website is not in any way endorsed or supported by Symbian Limited or UIQ Technology AB.
Administratorzy serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za wypowiedzi użytkowników opublikowane na stronach serwisu.
© miniKOMP :)