Login Hasło zapamiętaj
Loading
miniKOMP » Forum miniKOMP » Komputery i elektronika
Problem z zientegrowaną sieciówką na asus a7v600

Użytkownik

Tematów: 1

Wysłano: 2007-10-23, 17:28

Witam

Mam problem z zainstalowanie sterowników do zintegrowanej karty Lan 3Com 3C940 na płycie asusa a7v600. Sterowniki do sieci ze strony producenta nie chcą się zainstalować (wywalają 'THIS PROCESS EXPECT TWO COMMAND LINE PARAMETRS Both the BusNumber and DeviceNumber af the PCI device in question'). Próbowałem dwie wersje instalować - wywala mi to samo.

Dodam, że sterownik do usb i dźwięków wszedł bez problemu.

Administrator

TinyNET :)

Tematów: 53

Wysłano: 2007-10-23, 17:48

Pisze, ze potrzebuje 2ch parametrow w linii komend. Nie masz windowsowego pakietu instalacyjnego ? Ten wyglada na jakis reczny :]
Tiny Net is a death sentence, it's net and it's tiny...

Użytkownik

Tematów: 1

Wysłano: 2007-10-23, 18:29

Niestety mój windows sam zainstalować tego nie chciał

Wcześniej miałem płytkę ze sterownikami do tej płyty głównej ale niestety ktoś sobie z niej zrobił podstawkę pod piwo.

Te drivery, o których pisze są pobierane ze strony producenta. Szukałem innych po necie, ale nie znalazłem innych.

Użytkownik

Tematów: 0

Wysłano: 2007-10-29, 09:42

Witam. sprawdź:
Link widoczny tylko dla zalogowanych
miniKOMP » Forum miniKOMP » Komputery i elektronika

Wszelkie znaki towarowe oraz handlowe użyte w serwisie miniKOMP są własnością odpowiednich firm i koncernów i zostały użyte tylko w celach informacyjnych.
SYMBIAN, UIQ and all Symbian and UIQ based marks and logos are trade marks of Symbian Limited. This website is not in any way endorsed or supported by Symbian Limited or UIQ Technology AB.
Administratorzy serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za wypowiedzi użytkowników opublikowane na stronach serwisu.
© miniKOMP :)