Login Hasło zapamiętaj
Loading
miniKOMP » Forum miniKOMP » Telefony
problem z tematami w n80 !!! widac piksele :/

Użytkownik

Tematów: 1

Wysłano: 2007-11-21, 23:09

mam pytanie czy u wszystkich posiadaczy nokii n80 po zainstalowaniu nowych tematow widac takie piksele, beznadziejnie to wyglada a ten tel przeciez ma bardzo dobra rozdzialke ekranu. sprawdzalem na roznych tematach z rznych stron, ciagle to samo:/

Administrator

Alohaaaaaaaa

Tematów: 65

Wysłano: 2007-11-22, 10:27

Jak sie uda, zrób zdjęcie jak to wyglada. Ale co fakt to fakt nie powinno tak wygladac jak opisujesz ;]
Edytowano 2007-11-22, 10:28 przez Kwadrat
Latam nago na dworze...

Użytkownik

Wysłano: 2007-11-22, 15:55

niedlugo moze uda mi sie fote zrobic, narazie napisze o co chodzi dokladnie. Z wyswietlaczem wszystko wporzadku, wsztkie tapety zwykle zdjecia wygladaja rewelacyjnie, wszystko gra ale jesli chodzi o tematy to juz kiepsko, kiepsko wygladaja. telefon ma rozdzielczosc ekranu 416 na 350 (cos w tym stylu dokladie niewiem), wszystkie tematy wygladaja jak by byly robione na mniejsza rozdzielczosc, mase ich sprawdzilem, juz sily niemam wgrywac i kasowac ciagle bo znow widac piksele. na wszystkich stron podane jest ze niby do n80 jest ale mam wrazenie ze tak naprawde to do n73 itp gdzie rozdzialka jest 350 x240 czy jakos tak w kazdym badz razie mniejsza. moze ktos ma jakas sprawdzona strone z takimi tematami w dobrej rozdzialce dla n80 s moze to u mnie jakis blad oprogramowania ?? posiadaczy n80 lub ludzi ktorzy mieli z nia doczynienia prosze o wypowiedzenie sie jak u nich z tymi nieszczesnymi tematami. pozdrawiam

Moderator

Stara gwardia

Tematów: 41

Wysłano: 2007-11-22, 19:52

Większość Nokii z Symbianem powyżej 9.0 z interfejsem s60 3rd edition ma rozdzielczość 240x320 pikseli (włączając w to N73). Niestety N80 ma nietypową rozdzielczość i wszystkie tematy robione nie będą "ładne" na niej gdyż wszystkie znane mi strony z tematami mają je właśnie w rozdzielczość 240x320...
Muminki Cię widzą!
Muminki Cię śledzą!
Muminki Cię znajdą,
zabiją i zjedzą!

Użytkownik

Wysłano: 2007-11-23, 18:03

no wlasnie, jak narazie sciagnelem okolo 100 tematow, wszystkie do n80 i w nich 2 wygladaja ladnie tzn czysto bez piskeli. pozostaje mi szukac i probowqac, moze jeszcze uda sie trafic w cos ciekawego... kiedys hehe... w sumie moge tez samemu tematy robic podobno. zna ktos jakis prosty programik do tego celu?
miniKOMP » Forum miniKOMP » Telefony

Wszelkie znaki towarowe oraz handlowe użyte w serwisie miniKOMP są własnością odpowiednich firm i koncernów i zostały użyte tylko w celach informacyjnych.
SYMBIAN, UIQ and all Symbian and UIQ based marks and logos are trade marks of Symbian Limited. This website is not in any way endorsed or supported by Symbian Limited or UIQ Technology AB.
Administratorzy serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za wypowiedzi użytkowników opublikowane na stronach serwisu.
© miniKOMP :)