Login Hasło zapamiętaj
Loading
miniKOMP » Forum miniKOMP » Telefony » Windows Mobile
Probelm z HP hw6910

Użytkownik

Tematów: 1

Wysłano: 2007-11-22, 23:33

Mam problem z Ipaqiem HP hw 6910, jakiś czas temu nie używałem go przez około 2-3 tygodnie i zostawiłem go w torbie. Po próbie uruchomienia niestety okazało się, że nie wstaje nawet z włączoną ładowarką. Pożyczyłem na pewno naładowaną baterię od kumpla, który ma taki dsam model i żadnej poprawy, urządznie jakby wogóle nie widziało baterii (po właczeniu do zasilania pali się czerwona dioda, baz zasilacza zadnych oznak życia). Czy miał ktoś kiedyś podobny problem? Jest szansa na uratowanie go ?

Użytkownik

Tematów: 1

Wysłano: 2007-11-23, 16:47

z tego co sie orietuje to hp za przeproszeniem te starsze mialy jakis defekt w oprogramowaniu zarzadzania energia z baterii i przewaznie kazano jesli sie nie uzytkowalo sprzetu przez dluzszy czas by bateria byla naladowana a najlepiej by wyjac baterie, podejrzewam ze naprawa bedzie kosztowala jakies 300zl.
miniKOMP » Forum miniKOMP » Telefony » Windows Mobile

Wszelkie znaki towarowe oraz handlowe użyte w serwisie miniKOMP są własnością odpowiednich firm i koncernów i zostały użyte tylko w celach informacyjnych.
SYMBIAN, UIQ and all Symbian and UIQ based marks and logos are trade marks of Symbian Limited. This website is not in any way endorsed or supported by Symbian Limited or UIQ Technology AB.
Administratorzy serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za wypowiedzi użytkowników opublikowane na stronach serwisu.
© miniKOMP :)