Login Hasło zapamiętaj
Loading
miniKOMP » Forum miniKOMP » Ogólne » Aktualności
Serwis napisy.info zamknięty

Użytkownik

Tematów: 9

Wysłano: 2007-11-28, 08:06

Serwis napisy.info został zamknięty a jego właściciel zatrzymany przez policję.
Jak dotąd jedynym źrodłem informacji jest komunikat jaki pojawił się na stronie napisy.info minutę po północy.

"Koniec napisów, koniec serwisu ! ! ! Krzysztof J. Szklarski siedzi ! ! !

Serwis NAPiSY.info bez filmów? Tak, to można zrozumieć, tym bardziej, że tak właśnie przez zdecydowaną większość czasu drzewiej (dawniej) bywało, ale tenże sam serwis bez napisów ? ? ? ! ! ! A jakże: serwis bez napisów, a Szklarski zatrzymany przez Policję ! ! ! O tym wszystkim możecie przeczytać na Forum (zarejestrowani użytkownicy) i zanim "odpalicie" swoje stronki, serwisy, programiki z napisami, torrentami, sumami kontrolnymi, etc. dobrze się zastanówcie ! ! ! Takie igranie z prawem, z czyjąś własnością - w tym własnością intelektualną i dla Was może się przykro zakończyć ! ! !".

Źródło: Link widoczny tylko dla zalogowanych

Edytowano 2007-11-28, 08:50 przez PiXel
pixel@minikomp.com
Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują
Albert Einstein

Użytkownik

Tematów: 15

Wysłano: 2007-11-28, 09:01

ciekawe który serwis będzie następny :/ to przykre, ktoś ma fajne hobby a przy okazji szkoli sobie język tłumacząc teksty i pomaga dzięki temu innym zrozumieć filmy. Sama kiedyś się zastanawiałam nad tłumaczeniem, tak dla własnej wprawy. Bez zbednego czarowania się - to żadna walka z piractwem, ludzie nadal będa sciągać filmy, tyle że teraz częściej bez napisów.
gutta cavat lapidem non vi, sed saepe cadendo...- kropla drąży skałę nie siłą, lecz ciągłym padaniem...

Administrator

Alohaaaaaaaa

Tematów: 65

Wysłano: 2007-11-28, 09:43

W przypadku tego serwisu uwazam ze jest to prowokacja ;) Dlatego nie wierze ze poszedl do "wiezienia" ;)
Latam nago na dworze...

Użytkownik

Tematów: 15

Wysłano: 2007-11-28, 09:58

Może faktycznie teraz to prowokacja. Ale nie zmienia to faktu że taką politykę uważam za głupią. Ciągnac dalej ten temat, jest też kilka stronek z tłumaczeniami tekstów piosenek :> tych tłumaczy to dopiero powinni zamykać :-> szczególnie za ich wolną twórczość w interpretacji hahahaha
gutta cavat lapidem non vi, sed saepe cadendo...- kropla drąży skałę nie siłą, lecz ciągłym padaniem...

Użytkownik

Tematów: 1

Wysłano: 2007-11-28, 20:06

Tez nie wiem czemu czyjąś praca jaka jest przetłumaczenie filmu moze byc karane, przeciez nawet twórczości sie czyjejś nie zabiera. Ale jak to ktos powiedział dajcie mi człowieka a znajdzie sie i paragraf

Użytkownik

Tematów: 46

Wysłano: 2007-11-29, 01:59

jedyny komentarz jaki przychodzi mi do głowy to /BRAK KOMENTARZA/
Myśleć znaczy żyć o k.... chyba jestem tropem

Użytkownik

Tematów: 17

Wysłano: 2007-12-01, 18:31

Z serwisu napisy.info można dalej bez problemu pobierać napisy...
http://chowaniec.el-kfa.net/images/baner.jpg

Użytkownik

Tematów: 3

Wysłano: 2007-12-02, 01:36

Jak i sam Szklarski na forum owego serwisu wypowiedzial sie, ze byla to jakby nie patrzec prowokacja i nic ponad to. Policja owszem, ale nie miala nic wspolnego z serwisem...
MacBook Pro, iPhone 3G 16GB White, Nokia E71 :)

Użytkownik

Tematów: 12

Wysłano: 2007-12-04, 10:36

jak pozamykają serwisy z napisami to będzie więcej filmów z lektorem :)
miniKOMP » Forum miniKOMP » Ogólne » Aktualności

Wszelkie znaki towarowe oraz handlowe użyte w serwisie miniKOMP są własnością odpowiednich firm i koncernów i zostały użyte tylko w celach informacyjnych.
SYMBIAN, UIQ and all Symbian and UIQ based marks and logos are trade marks of Symbian Limited. This website is not in any way endorsed or supported by Symbian Limited or UIQ Technology AB.
Administratorzy serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za wypowiedzi użytkowników opublikowane na stronach serwisu.
© miniKOMP :)