Login Hasło zapamiętaj
Loading
miniKOMP » Forum miniKOMP » Telefony » Windows Mobile
Problem z przywróceniem backupu z ActiveSync

Administrator

TinyNET :)

Tematów: 53

Wysłano: 2007-11-28, 17:50

Dziwna sprawa, zrobilem backupa pelnego w ActiceSync dla mda compact, nastepnie zrobilem Hard reseta, gdy system sie zaladowal nadalem stare Device ID oraz ownera urządzenia. Przechodze do przywracania kopii zapasowej, a AC uprzejmie zglasza Niezgodność urządzenia i pisze, że kopię utworzono przez inny typ urządzenia. Co jest grane ?
Edytowano 2007-11-28, 17:51 przez Szejqer
Tiny Net is a death sentence, it's net and it's tiny...

Administrator

Alohaaaaaaaa

Tematów: 65

Wysłano: 2007-11-28, 18:09

Wiem, ze sa problemy z odzyskaniem backup-u jesli na telefonie jest w ustawieniach czasu/regionu ustawiony inny niz byl backup ;)

Po za tym kto uzywa backup z ActivSync ;) To jest porazka :P Byś się wstydził ;)

Edytowano 2007-11-28, 18:11 przez Kwadrat
Latam nago na dworze...

Administrator

TinyNET :)

Tematów: 53

Wysłano: 2007-11-28, 18:14

No i rzeczywiście miałeś racje :) Poprawiłem ustawienia czasu/regionu i poszło. Dzieki Kwadraciku :)
Nie mam innych programów do robienia kopii zapasowych, a chciałem zrobić to szybko :]
Tiny Net is a death sentence, it's net and it's tiny...

Użytkownik

Tematów: 4

Wysłano: 2007-11-28, 19:14

Jak nie masz to podeślę Ci SPB Backup.
miniKOMP » Forum miniKOMP » Telefony » Windows Mobile

Wszelkie znaki towarowe oraz handlowe użyte w serwisie miniKOMP są własnością odpowiednich firm i koncernów i zostały użyte tylko w celach informacyjnych.
SYMBIAN, UIQ and all Symbian and UIQ based marks and logos are trade marks of Symbian Limited. This website is not in any way endorsed or supported by Symbian Limited or UIQ Technology AB.
Administratorzy serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za wypowiedzi użytkowników opublikowane na stronach serwisu.
© miniKOMP :)