Login Hasło zapamiętaj
Loading
miniKOMP » Forum miniKOMP » Telefony » Symbian S60
nokia 9500- jakie aplikacje??

Użytkownik

Tematów: 8

Wysłano: 2007-12-01, 19:23

ludziska wiem ze to nie dobre subforum ale sie niestety nie doszukłem nic o series 80 :(. mam go od dzisiaj tylko ze jest golutki.. a z aplikacjami do tego mam problem i prosiłbym kogos kto troche tego ma zeby mi podrzucił jakis http czy cus. a zalezy mi na czasie interesuje mnie wszystko od nawigacji po gry do modów czy admów sorry za to ze to nie w tym temacie,. Wielkie dzieki za każda odpowiedz
Edytowano 2007-12-02, 00:17 przez jcop00
W winie mądrość! W piwie siła! A w wódce - mikroby! :D

Moderator

Stara gwardia

Tematów: 41

Wysłano: 2007-12-01, 20:50

Topik może być w tym subforum :) Tylko mam prośbę, zmień temat topika, bo samo "Nokia 9500" nie daje zrozumienia topikowi. Napisz np. Nokia 9500 - jakie aplikacje czy coś takiego. No i pamiętaj o tym, że nie wolno rozprowadzać nielegalnego oprogramowanie ;)
Muminki Cię widzą!
Muminki Cię śledzą!
Muminki Cię znajdą,
zabiją i zjedzą!

Użytkownik

Tematów: 33

Wysłano: 2007-12-01, 22:16

Aplikacje, gry i nawigacje znajdziesz na mojej stronce ;)
JaroFon SYMBIAN Black

Użytkownik

Tematów: 8

Wysłano: 2007-12-02, 00:21

Popay dzieki za sugestie ;)mam nadzieje ze sie zastosowałem :D a o tym nielegalnym oprogramowaniu to wiem :). Wielkie dzieki.
A jaro Tobie też Naprawde wielkie dzieki za info. Nie wiem czemu odrazu nie spojrzałem na Toją stronke.
I LOVE MINIKOMP :D
W winie mądrość! W piwie siła! A w wódce - mikroby! :D
miniKOMP » Forum miniKOMP » Telefony » Symbian S60

Wszelkie znaki towarowe oraz handlowe użyte w serwisie miniKOMP są własnością odpowiednich firm i koncernów i zostały użyte tylko w celach informacyjnych.
SYMBIAN, UIQ and all Symbian and UIQ based marks and logos are trade marks of Symbian Limited. This website is not in any way endorsed or supported by Symbian Limited or UIQ Technology AB.
Administratorzy serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za wypowiedzi użytkowników opublikowane na stronach serwisu.
© miniKOMP :)